KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ELEK_AKOS"
Elek Ákos távozik a Videotontól 2012. január 17. 14:50 Elek Ákos távozik a labdarúgó OTP Bank Ligában címvédő Videoton együttesétől.
 
A BL-búcsú után széteshet a Videoton 2011. július 29. 18:35 EXKLUZÍV! Könnyen elképzelhető, hogy a labdarúgó NB I címvédője, a Videoton a gyors Bajnokok Ligája-búcsú után darabjaira hullik. A korábban Törökországba igazolt Lázár Pál mellett másik két válogatottját is elveszítheti a gárda, hiszen Lipták Zoltán a SportHirado.hu-nak kijelentette: még ebben az átigazolási időszakban szeretne külföldre távozni, és szinte bizonyos, hogy Elek Ákos pedig Görögország felé veszi az irányt.
 
„A helyzeteket ki kell használni!” 2011. február 28. 10:49 A Vasas elleni tavaszi nyitányon Elek Ákos bizonyult a mezőny egyik legjobbjának, a Videoton azonban képtelen volt győzni Angyalföldön. A bajnoki aranyéremre legesélyesebbnek vélt fehérvári különítmény a félórányi emberelőnyt sem tudta kamatoztatni a 0-0-ra végződött vasárnapi összecsapáson – a magyar labdarúgó-válogatott védője és a fővárosiak edzője értékelte az összecsapást.
 
Elek: Nincs párja idén a Vidinek! 2010. október 29. 16:21 Elek Ákos, a listavezető Videoton válogatott középpályása a SportHírado.hu megkeresésére elárulta: csapata kiemelkedik a mezőnyből, s bizony nem minden esetben kell megszakadniuk a győzelemért. A két éve az NB II-es Kazincbarcikától igazolt játékos őszintén beszélt Mezey Györgyről, az öltözőben felbukkanó Orbán Viktorról, valamint arról is: amikor Fehérvárra került, legszívesebben hazaköltözött volna, vissza a szüleihez...
 
Videoton: túl a mélyponton? 2010. augusztus 9. 16:53 Elek Ákos amondó, a Videoton elkezdett kilábalni a hullámvölgyből a vasárnapi, Vasas felett aratott győzelemmel. A fehérváriak válogatott keretbe behívott játékosa nagyon reménykedik benne, szerdán pályára léphet a legendás Wembley-stadionban.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu