KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EGYEB"
Lábujjbirkózás, kukaccsalogatás... 2012. február 3. 09:20 Az idei londoni olimpia ugyan háttérbe szoríthatja a többi brit rendezésű világversenyt, de teljesen nem vonhatja el a figyelmet sem a lábujjbirkózásról, sem a kukaccsalogatásról, sem a csigasprintről.
 
Hasizommal a Guinness Rekordok Könyvébe 2011. augusztus 2. 09:28 Egy kínai férfi a hasfalára borított edényt hihetetlen erővel képes hasizmával magához szippantani, illetve tapasztani, ezzel pedig nehéz tárgyakat elhúzni.
 
A feleségcipelés igenis sport 2011. június 30. 09:44 A feleségcipelő világbajnoksággal pénteken indul Finnországban a fura világversenyek nyári szezonja, amelynek során mocsárfociban, mobilhajításban, léggitározásban és bogyószedésben is összemérhetik "tudásukat" a vállalkozó kedvűek.
 
EU-s elnökség: sportból jeles 2011. június 27. 15:41 A sport területén egyértelműen sikeres volt a magyar európai uniós elnökség, mert az elmúlt fél év során valamennyi tagállam elfogadta a sport első uniós munkatervét – hangoztatták az európai sportigazgatók kétnapos gödöllői informális értekezletén résztvevő külföldi delegációk képviselői.
 
Csalt a "bíró", meghalt a gladiátor 2011. június 22. 18:26 Egy 1800 éve elesett gladiátor sírverse (epitáfium) tartalmazza az igazságtalan "játékvezetői" döntésre való legrégebbi ismert panaszt.
 
Szauna okozta a bajnok halálát - videó! 2010. augusztus 8. 22:25 Meghalt az orosz bajnok a finnországi szauna-világbajnokság döntőjében, miután hat percet ücsörgött a 110 Celsius fokos környezetben. Vlagyimir Lazizenszkij nem, Timo Kaukonen azonban súlyos sérülésekkel túlélte a hülyeséget.
 
Nem lesz kötelező a heti öt tesióra 2010. július 22. 20:57 Megszüntette az Országgyűlés a Nemzeti Sporttanácsot, valamint a Mező Ferenc Sportalapítványt, és visszaállította az olimpiai járadék adómentességét.
 
Megőrültek a riporterek a vb-n! - videók 2010. június 8. 16:39 A labdarúgó-világbajnokságokhoz fogható nincs a világon, ám azok hangulata nem csupán a szurkolókat, hanem a televíziókban közvetítő riportereket is magával ragadja. Sok-sok izgalmas, végletekig kiélezett csata közben feledkeztek meg magukról a néhol kimért szpíkerek, akik egy-egy fontos gól, vagy még fontosabb pillanat hevében őrültek meg a mikrofonok előtt. Ám talán éppen ezek azok a momentumok, amelyek még színesebbé és még varázslatosabbá teszik az amúgy sem unalmas mérkőzéseket a nézők számára. A dél-afrikai seregszemle előtt, a teljesség igénye nélkül csokorba szedtünk néhány emlékezetes, anyanyelven történő közvetítést. A vb-k döntőit szándékosan kerültük. Jó szórakozást!
 
Hordágy kellett a kabalaállathoz - videó 2010. június 8. 13:11 Az elmúlt vasárnap mulatságos műsorral szórakoztatta a kedves közönséget az egyik kabalaállat. A JEF United-Ehime másodosztályú japán futballtalálkozó előtt ugyanis egy nagy zöld béka brékelt a gyepen, amikor már ballagtak kifelé a játékosok az öltözőből. Számára ekkor ért véget a fesztivál, igyekezett is nagy lábaival elhagyni a pályát. A nevetésnek azonban „sírás” lett a vége, a breki ugyanis hatalmasat esett, s pár másodpercig mozdulatlanul feküdt. Nem sokkal ezután a többi kabalafigura odarohant hozzá, de olyan „súlyos” volt az állapota, hogy hordágyat kellett hívni hozzá. Úgy vitték be a klubházba...
 
Itt a védhetetlen büntető receptje! 2010. május 12. 15:55 David Beckham, Roby Baggio, John Terry, Raúl, David Trezeguet, Frank de Boer, Patrick Kluivert, Andrij Sevcsenko - hogy csak néhány szupersztárt említsünk azok közül, akik létfontosságú pillanatokban hibázták el a tizenegyeseket. Elképzelhető, hogy ha tudták volna, angol tudósok mit „fedeztek” fel, akkor nem remegett volna meg a lábuk. Íme a tökéletes büntető receptje!
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu