KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DWAYNE_WADE"
Drámai Miami-siker, Wade a hős 2011. december 29. 09:31 Dwayne Wade 2,9 másodperccel a mérkőzés vége előtt dobott kosarat, ezzel a Miami Heat 96-95-re legyőzte a Charlotte Bobcatst az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában.
 
NBA: sorozatban 23 vereség! 2011. február 5. 09:27 Tizenkét mérkőzést játszottak ma az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA), amelyek közül a legnagyobb figyelmet a játéknap rangadójának számító Dallas - Boston összecsapás kapta. Nowitzkiék egy végletekig kiélezett találkozót játszottak a keleti első Keltákkal, akiket Jason Kidd utolsó másodpercekben értékesített triplájával sikerült is két vállra fektetniük. Győzött a San Antonio, az Orlando és a Miami is, utóbbinál Wade tripla-duplával örvendeztette meg a kirakatcsapat drukkereit. A Cleveland viszont újabb vereséget szenvedett, amely immáron a 23. volt zsinórban - ezzel a Cavs beállította az NBA negatív rekordját.
 
Miami-akták: LeBron nekiment edzőjének 2010. november 30. 23:24 Tizennyolc meccs után tíz győzelem, nyolc vereség. Ennél azért mindenki többet várt a Miami Heattől, igaz? Igaz! Az újdonsült szupercsapat bukdácsol, a nagy hármas épp a sikerhez szükséges pluszt nem tudja beletenni a közösbe, sérülések tizedelik a csapatok, a szakportálok már edzőváltásról beszélnek, az interneten pedig egy videó kering, amint LeBron James nekimegy edzőjének, Eric Spoelstrának. Nézzünk a színfalak mögé: Miami-akták!
 
Őrült meccset bukott el a Miami Heat 2010. november 10. 10:00 Hiába jegyzett LeBron James tripla-duplát, dobott Dwayne Wade 39 pontot, a Miami Heat hosszabbításban mégis vereséget szenvedett a Utah Jazztől az észak-amerikai kosárlabdaliga keddi játéknapján. Hogyan lehetséges ez?
 
Heat-bukás a rangadón, veretlen a Lakers 2010. november 6. 10:06 A klubtörténet legjobb szezonrajtját mondhatja magánénak a New Orleans Hornets (5-0), amely 15 pontig és 19 asszisztig jutó Chris Paul vezérletével szezonbeli második vereségét mérte a Miami Heatre az NBA alapszakaszának pénteki játéknapján. A floridaiak nagy hármasa 63 pontig jutott, közülük Dwayne Wade 28-at termelt, LeBron James pedig 20 ponttal, 10 gólpasszal és 7 lepattanóval zárt.
 
Floridai rangadót nyert a Miami Heat 2010. október 30. 10:23 Ha lúd, akkor már legyen kövér! Szezonbeli első vereségébe, de milyen vereségbe szaladt bele az Orlando Magic pénteken. A tavalyi keleti döntőst sorozatban megnyert nyolc őszi mérkőzés után 94-70-re páholta el a nagy hármasával az NBA alapszakaszában először saját közönsége előtt játszó Miami Heat.
 
Először nyert a Miami nagy hármasával 2010. október 28. 09:24 A bostoni vereséget követően a Philadelphia ellen megszerezte első győzelmét az észak-amerikai kosárlabdaliga alapszakaszában a nyáron Dwayne Wade mellé LeBron Jamest és Chris Bosh-t leigazoló Miami Heat.
 
Mire lesz jó az NBA új „Real Madridja"? 2010. október 25. 16:08 Október 26-án, magyar idő szerint szerda hajnalban ismét útjára indul a labda a világ első számú kosárlabda-bajnokságában, az NBA-ben! A nyári holtszezon történései alaposan átrendezték az erőviszonyokat, így a leginkább a Real Madridot idéző erősítéseket végrehajtó Miami pikáns bostoni szezonnyitója előtt a SportHirado.hu összefoglalja, mi várható az idei évadban. Most a Keleti főcsoportot vesszük górcső alá, kedden pedig Nyugatra látogatunk.
 
Pierce duplája lett a New York veszte 2010. október 14. 09:04 Nyolc másodperccel a dudaszó előtt eleresztett Paul Pierce-kosárral 104-101-re győzött a Keleti-főcsoport bajnoka, a Boston Celtics a New York Knicks otthonában az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság előszezonjának szerdai játéknapján.
 
Tovább robog LeBron Jamesszel a Miami 2010. október 9. 10:06 Második előszezonbeli mérkőzését is megnyerte a nyáron jelentős erősítésen átesett (és a sérült Dwayne Wade nélkül felálló) Miami Heat az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban, a LeBron James vezette társaság ezúttal a két friss világbajnokkal felálló Oklahoma City Thundert verte 103-96-ra.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu