KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DVTK"
Tragikus baleset, gyászol a DVTK 2013. október 28. 20:01 Tizennyolc évesen, autóbalesetben életét vesztette a DVTK korábbi utánpótlás-játékosa, Balajti Bálint.
 
DVTK: méltóképpen fogadták Sisa Tibort 2008. október 6. 08:00 Minden benne volt a szombati kelet rangadóban, ami a játék igazi zamatát adja. Varázslatos futballhangulat, hajtás, hősies küzdelem. Négy gólon igazságosan osztoztak a csapatok. (Nyíregyháza – Diósgyőr 2-2) A találkozó végén a hazaiak mestere dühösen, a vendégek megbízott edzője meghatottan, egyúttal elégedetten nyilatkozott.
 
DVTK: a tulajdonos megunta a szidalmakat 2008. szeptember 25. 20:33 Vágó Attilának útilaput kötöttek a talpára a szerdai makói Magyar Kupa-vereség után. A DVTK futballcsapatának tulajdonosa döntött a menesztés mellett, méghozzá a Diósgyőr FC Kft. rendkívüli taggyűlésén csütörtökön. A vezetőedző öt nap híján egy évig ült - a sokszor kényelmetlen - diósgyőri kispadon. Csavart pedig ott kapott a történet, amikor a piros-fehér klub tulajdonosa közleményben tudatta, hogy mérlegle teszi további miskolci szerepvállalását.
  
Ultimátum - BEILLESZTVE A DVTK-ANYAGBA 2008. szeptember 22. 19:01 Diósgyőrben áll a bál. Nem csoda, hiszen a legutóbbi NB I-es fordulóban 6-0-s vereséggel távoztak a miskolciak a Győr otthonából. A szurkolók egy része Vágó Attila menesztését követeli, a klub vezetése azonban újabb ultimátumot adott a szakvezetőnek és a csapatnak egyaránt.
 
Pontrablásra készül a Győrben a Diósgyőr 2008. szeptember 20. 10:13 Egervári Sándor, az Győri ETO vezetőedzője tiszteli az ellenfelet, de győzni szeretnének és jó játékkal kedveskednének a kilátogató szurkolóknak szombaton 19 órakor a Diósgyőr ellen a Soproni Liga 8. fordulójában. A zöld-fehérek az elmúlt két bajnoki mérkőzésen csak egy pontot tudtak szerezni, míg a vendégek négy ponttal lettek gazdagabbak a riválisokkal szemben. Vágó Attila, a piros-fehérek trénere arra készül együttesével, hogy megakadályozza a hazaiak pontszerzését.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu