DVTK: méltóképpen fogadták Sisa Tibort

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 6. 08:00
Minden benne volt a szombati kelet rangadóban, ami a játék igazi zamatát adja. Varázslatos futballhangulat, hajtás, hősies küzdelem. Négy gólon igazságosan osztoztak a csapatok. (Nyíregyháza – Diósgyőr 2-2) A találkozó végén a hazaiak mestere dühösen, a vendégek megbízott edzője meghatottan, egyúttal elégedetten nyilatkozott.


A lefújás után fél órával is dühös volt Révész Attila, a nyíregyháziak klubmenedzsere. A hangulati skála minden lépcsőfokát végigjárta a mérkőzésen.

„A meccs előtt biztos voltam a győzelemben, majd 0-2- után örültem volna a döntetlennek is, a végén pedig biztos voltam benne, hogy nyerünk. Nem sikerült, ilyen a futball. Az biztos, hogy nem ilyen Diósgyőrre számítottam. Ha a DVTK korábban is ilyen lendülettel focizott volna, most előrébb tartanának” – mondta Révész Attila

Benczés Miklós, a diósgyőriek 39 esztendős megbízott edzője nehezen találta a szavakat a meccs után.

„Nagyon boldog vagyok! Egész héten feszült voltam, ez most átment egy felszabadult boldogságba. Még mindig a meccs hatása alatt vagyok. Ha nincs kiállítás, nagy eséllyel megnyerhettük volna ezt a meccset. A 2-2 egy olyan eredmény, amit drukkereink elfogadtak, örültek neki. Azt hiszem, hogy méltóképpen fogadtuk a tanárurat.”

A tanár úr pedig a lelátóról izgulta végig a keleti rangadót. Sisa Tibornak, a DVTK vezetőedzőjének elnyerték a tetszését a látottak.

„Csodálatos hangulatot teremtettek a nézők. A DVTK-nak fantasztikus tábora van! Ha így fognak játszani a játékosaink, akkor nagyon sok örömet szereznek még a drukkereinknek. Igazi hajtós csapat a Diósgyőr! Értékesnek tartom a nyíregyházi döntetlent” – értékelt a SportHirado.hu-nak Sisa Tibor a találkozó lefújását követően.

Bár a futball kvintesszenciája a csapatjátékban rejlik, a nyíregyházi pont megszerzésében élevülhetetlen érdemei vannak Miskolczi Lászlónak, aki lassan Diósgyőr specialista lesz. Tavasszal is gólt rúgott a DVTK-nak, szombati bombagólja pedig döntetlent jelentett a Nyíregyházának.


„A gólom előtt láttam, hogy nagyon pörgött a labda, koncentráltam, hogy jól találjam el, hála az Istennek, hogy bement. 0-2 után azt mondom, hogy az egyenlítés is szép eredmény volt, annak ellenére, hogy emberhátrányban játszott a Diósgyőr” – nyilatkozta Miskolczi László.

A diósgyőriek karmestere, Pintér Zoltán szerint minden focista örömmel gondol vissza az ilyen meccsekre, mint Nyíregyháza-DVTK összecsapása.


„ A körítés zseniáis volt, de csalódott vagyok, mert győzünk kellett volna! Úgy láttam, hogy nem volt jogos Tóth Misi kiállítása. De ezzel együtt is szervezettebbek és motiváltabbak voltunk az ellenfelünknél” –mondta érdeklődésünkre a DVTK középpályása.


A döntetlennek minden bizonnyal a vendégek örültek jobban, még akkor is, ha ismét elkönyvelhették, hogy újabb esztendőnek kell eltelni, hogy megtörhessék a Nyíregyháza elleni élvonalbeli nyeretlenségi sorozatukat.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu