KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DIEGO CAPEL"
Ha Arsavin és Afellay, akkor Arsenal? 2008. december 29. 09:50 A labdarúgás januárban majd’ egész Európa-szerte téli álmát alussza, és főként az átigazolási piac szolgáltatja a beszédtémát e rövidke intermezzóban. Márpedig az élklubok ilyenkor sem tétlenkednek, és már azon törik a fejüket, tavasszal kik segíthetik át őket a nehéz mérkőzéseken. Nézzük, vajon kik azok, akik sztárcsapathoz szerződhetnek az előttünk álló hetekben! Mint az alábbi összeállításból is kiderül, Argentína és Oroszország különösen büszke lehet fiaira, ugyanis kevés olyan ország van, amelynek ennyi kiemelkedő képességű játékosa szerepelne állandó jelleggel a lapok címlapján, és adnának okot morfondírozásra, vajon hol horgonyoznak le az újévben.
 
La Liga, Sevilla: Diego Capelre egyhónapos kihagyás vár 2008. október 9. 21:58 A Sevilla válogatott labdarúgójára, Diego Capelre izomszakadás miatt egyhónapos kihagyás vár. A balszélső már sérülten érkezett a válogatott edzőtáborába, de a baj végül a vártnál jóval komolyabbnak bizonyult.
 
Real Madrid: Robinho 35 millióért mehet 2008. augusztus 26. 12:15 Végül beleegyezett a spanyol labdarúgó-bajnokság címvédője, a Real Madrid abba, hogy a csapat egyik legnagyobb sztárja, Robinho az angol Chelsea-hez igazoljon. A brazil válogatott klasszisáért járó 35 millió eurót a királyi gárda Klaas-Jan Huntelaarra és Diego Capelra költené.
 
Diego Capelt szeretné a Barcelona 2008. augusztus 18. 22:19 A Barcelona együttese élénken érdeklődik Diego Capel iránt, aki az utóbbi idényben a Sevilla meghatározó játékosává nőtte ki magát, és ezzel több sztárcsapat érdeklődését felkeltette. Ha megérkezik a hivatalos ajánlat, akkor valószínűleg semmi sem áll majd az útjába a fiatal szélsőnek, hogy a katalán városba igazoljon. Amennyiben az üzlet megköttetik, ő lesz Joan Laporta harmadik igazolása a nyáron az andalúz csapatból Seydou Keita és Daniel Alves után.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu