Diego Capelt szeretné a Barcelona

Szerző: shLétrehozva: 2008. augusztus 18. 22:19
A Barcelona együttese élénken érdeklődik Diego Capel iránt, aki az utóbbi idényben a Sevilla meghatározó játékosává nőtte ki magát, és ezzel több sztárcsapat érdeklődését felkeltette. Ha megérkezik a hivatalos ajánlat, akkor valószínűleg semmi sem áll majd az útjába a fiatal szélsőnek, hogy a katalán városba igazoljon. Amennyiben az üzlet megköttetik, ő lesz Joan Laporta harmadik igazolása a nyáron az andalúz csapatból Seydou Keita és Daniel Alves után.


 

Az elmúlt idényben 31 bajnoki mérkőzésen szóhoz jutó fiatal balszélső elmondta, bízik abban, hogy a két csapat között elkezdődnek a tárgyalások. Ám Capel távozásának a Ramón Sánchez Pizjuán stadionban a legkevésbé sem örülnének.


Az egyébként a Barcelonában nevelkedő játékos gyorsan hozzá is tette, hogy nyugodt és jól érzi magát Sevillában, ám nehezen tudna visszautasítani egy, a "blaugranáktól" érkező ajánlatot.


A fiatal játékos meghívást kapott az új spanyol szövetségi kapitány, Vicente Del Bosque keretébe is. „A spanyol válogatott a legmagasabb színvonalat képviseli. Szeretnék tapasztalatot szerezni és remélem megkapom a lehetőséget a bizonyításra” – fejtette ki gondolatait a válogatottal kapcsolatban a 20 éves futballista, aki 2004 óta mondhatja magát az andalúz klub játékosának.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu