Real Madrid: Robinho 35 millióért mehet

Szerző: shLétrehozva: 2008. augusztus 26. 12:15
Végül beleegyezett a spanyol labdarúgó-bajnokság címvédője, a Real Madrid abba, hogy a csapat egyik legnagyobb sztárja, Robinho az angol Chelsea-hez igazoljon. A brazil válogatott klasszisáért járó 35 millió eurót a királyi gárda Klaas-Jan Huntelaarra és Diego Capelra költené.


A Real Madrid vezetősége hosszas huzavona után úgy döntött, hogy mégis eladja a Chelsea-nek a csapat egyik legnagyobb sztárját, Robinhót. A királyi gárda elöljárói kedden be is jelentették, hogy a válogatott támadó ára 35 millió euró, amelyet újabb igazolásokra szeretnének fordítani.

 

Az AS című spanyol napilap szerint a fővárosiak vezetőedzőjének, Bernd Schusternek két kiszemeltje is van, akiknek a vételárát finanszírozni lehet majd a brazil kiválóságért befolyó összegből. A kívánságlista első két helyén az Ajax támadója, Klaas-Jan Huntelaar és a Sevilla szélsője Diego Capel áll. Robinho átigazolási ügye, minden bizonnyal lezárul ezen a héten.

 

A húsz éves Capelért a madridiak 15 millió eurót ajánlottak, amely egyezik a játékos kivásárlási árával, vagyis a sevillai alakulatnak gyakorlatilag nem is lenne beleszólása abba, hogy a játékos hol folytatja. Így csupán a szélső dönthetné el, hogy hol szeretné folytatni a pályafutását.

 

A hatalmas tehetség korábban már kijelentette, hogy csupán egyetlen olyan klub lenne, amiért elhagyná jelenlegi csapatát, az pedig a Real Madrid. Most úgy néz ki, egy hivatalos ajánlattal tesztelik majd a fővárosiak ezt a kijelentést.

 

Huntelaart korábban számos klubbal hírbe hozták, és Schuster is kijelentette, hogy mindenképpen szeretne egy új támadót igazolni, még a szezon kezdete előtt. Úgy tűnik, az átigazolási időszak végére erősített bele a klub.

 

Szó volt arról is, hogy David Villa érkezhet a Bernabeuba, azonban az Európa-bajnokság gólkirályának együttese, a Valencia hallani sem akar egyik legnagyobb sztárjának távozásáról. Így a madridiaknak, és Schuster-mesternek másfelé kell keresgélnie. Így került a képbe Huntelaar.

 

A holland válogatott támadó ára mintegy 25 millió euró körül mozog, és ez az összeg, amelynél az amsterdamiak hajlandóak leülni a tárgyalóasztalhoz.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu