KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DENILSON"
Botrányhős lett az Arsenal brazilja… 2011. október 5. 10:49 Retteghetnek a londoni klub szurkolói: angol lapértesülések szerint hamarosan visszatérhet az Arsenalhoz a Sao Paulónak kölcsönadott, Angliában nem igazán kedvelt Denilson. A brazil középpályás alatt ugyanis forró lett a talaj Dél-Amerikában, játéka és magatartása is „kiverte a biztosítékot”.
 
Elhagyja középpályása az Arsenalt 2011. július 16. 11:12 Denílson, az Arsenal középpályása kölcsönben a Sao Paulóhoz szerződik a következő idényre, nyilatkozta egy, a játékoshoz közel álló forrás.
 
Denilsont is elengednék a brazil ászért 2011. június 15. 09:27 Az Arsenal keretében ugyan számszakilag nem módosulna a brazil labdarúgók száma, de minőségileg valószínűleg erősödne Arsene Wenger kerete, ha nyélbe ütné ezt az üzletet. A londoni klub ugyanis meg akar állapodni a tavasszal BL-negyeddöntős Sahtar Doneckkel egy kiváló középpályás átigazolásáról.
 
A Sevilla viheti az Arsenal-középpályást 2011. május 31. 16:12 A Sevilla rövidesen ajánlatot tehet az Arsenal elvágyódó középpályásáért, Denílsonért a Daily Mail brit lap szerint.
 
Denilson: Frusztrál a sikertelenség 2011. május 20. 13:45 Az Arsenal-szurkolók jelentős része egyért azzal, hogy a londoni együttes újabb sikertelen szezont zár vasárnap. Ezt elismeri a csapat 23 éves brazil középpályása, Denilson is, aki szerint a fiatalság már nem adhat felmentést.
 
Arsenal-játékos mehet Spanyolországba 2011. május 9. 15:04 Arsene Wenger tervezett keretátalakítása Spanyolországba „vezényelheti” az Arsenal egyik korábbi nagy reménységét, az utóbbi időben sokat bírált Denilsont.
 
„Fabregas nem a vezérünk!” 2011. január 19. 17:47 Denílson a lehető legrosszabb pillanatban, a Leeds elleni idegenbeli FA-kupa-újrajátszás előtt szólt be csapattársának, Cesc Fabregasnak. A brazil középpályás szerint a spanyol ugyan a csapatkapitány, de vezérnek nem való. A világbajnok Twitter-oldalán csak annyit fűzött az egészhez, hogy biztos valami félreértés történt, és inkább koncentráljanak az esti összecsapásra.
 
Tényleg őt akarja a Barcelona? 2010. december 20. 18:10 A Barcelona komolyan fontolóra veszi, hogy ajánlatot tegyen az Arsenal kispadra szoruló középpályásáért, Denílsonért.
 
Fabregas kidőlt, három társa kérdéses 2010. november 2. 12:06 Beigazolódtak az előzetes félelmek, Cesc Fabregas kihagyja az Arsenal szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzését a Sahtar Donyeck otthonában - jelentette be Arsene Wenger menedzser, aki elárulta, három másik középpályása is kérdőjeles az összecsapás előtt.
 
Mindenkit meghökkentene a Barcelona 2010. október 11. 16:22 A Barcelona szemet vetett az Arsenalban is csak kispadozó brazil védekező középpályásra, Denílsonra.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu