„Fabregas nem a vezérünk!”

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 19. 17:47
Denílson a lehető legrosszabb pillanatban, a Leeds elleni idegenbeli FA-kupa-újrajátszás előtt szólt be csapattársának, Cesc Fabregasnak. A brazil középpályás szerint a spanyol ugyan a csapatkapitány, de vezérnek nem való. A világbajnok Twitter-oldalán csak annyit fűzött az egészhez, hogy biztos valami félreértés történt, és inkább koncentráljanak az esti összecsapásra.


Ahelyett, hogy az esti FA-kupameccsre fókuszálna, beszól. Denílson kissé sportszerűtlenül pörkölt oda egyet csapatkapitányának.

"Fabregas a csapatkapitány, de ő nem egy vezető típus! - kiáltotta világgá Denílson. - Egyszerűen nem olyan személyiség. Erre születni kell. Hiányában vagyunk annak, hogy valaki összefogja a csapatot, és enélkül bizony nem fogunk előrébb lépni. Nincs vezetőnk. A baj az, hogy nem érzem úgy, valaki az lehetne."

Arsene Wenger mostanában inkább Jack Wilshere-t játszatja Denílson helyett, meglehet, a kispadra szorult futballistából most tört elő a sértettség. Denílson annyit azért még hozzátett, hogy szerinte Manuel Almunia a legjobb kapus a csapatnál és Wenger csodálatos munkát végez az Arsenallal, eközben pedig rengeteg lehetőséget ad a feltörekvő fiataloknak.

Fabregas reagált, de Twitter-oldalán csak szűkszavúan félreértésről beszélt, no meg arról, hogy most a Leeds elleni FA-kupameccs a legfontosabb. A találkozót 21 órától egyébként a SportHíradó ÉLŐben közvetíti.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Bendtnert váltaná a ZTE ex-csatára?
Ez lenne ám a villámkarrier! Angol lapértesülés szerint a Juventus mellett immár az Arsenal is komolyan érdeklődik a tavaly tavasszal még a zalaegerszegieket erősítő Artjoms Rudnevs, a Lech Poznan gólvágója iránt....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Az Arsenalon is kifogott a hősies Leeds
VIDEÓ! Azok után, hogy tavaly búcsúztatta a Manchester Unitedet, szombaton mindössze néhány percre volt az újabb világraszóló bravúrtól a másodosztályú Leeds, amely 1-1-es döntetlent játszott az Arsenal otthonában az FA-kupa 3....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu