Bendtnert váltaná a ZTE ex-csatára?

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 18. 18:19
Ez lenne ám a villámkarrier! Angol lapértesülés szerint a Juventus mellett immár az Arsenal is komolyan érdeklődik a tavaly tavasszal még a zalaegerszegieket erősítő Artjoms Rudnevs, a Lech Poznan gólvágója iránt.


 

A váratlan és meglepő hírről a FourFourTwo számolt be. A világhírű magazin szerint a lett labdarúgó Nicklas Bendtner helyére lépne a londoniak keretében. Sőt! A népszerű havilap úgy tudja, a Galatasaray és az FC Barcelona (!!!) is figyeli a támadót.

„Ügynököm több vonalon is dolgozik, természetesen az FC Barcelona lenne a legérdekesebb irány! De jelenleg úgy tűnik, számomra a Premier League lehet a legérdekesebb bajnokság” – jelentette ki Rudnevs.

A lett támadót tavaly nyáron 400 ezer euróért vásárolta meg a lengyel bajnok Lech, amely remek vásárt csinált. Rudnevs ugyanis triplázott Olaszországban a Juve ellen, majd a második mérkőzésen fejjel vette be Alex Manninger kapuját. Mindkét találkozó döntetlennel zárult, de a poznaniak egy körrel a vége előtt már továbbjutottak az A jelű csoportból, éppen az itáliaiak kárára.
Rudnevs az Európa-ligában csak a Juventus kapuját vette be, míg a lengyel bajnokságban 15 találkozón 8 alkalommal volt eredményes.

„Tudom, hogy az Arsenal több mérkőzésen is figyelt, a menedzseremnél is érdeklődött. Szenzációs lenne, ha ehhez a csapathoz szerződnék, hiszen véleményem szerint földöntúli futballt játszik. Hatalmas reményeim vannak a jövőmmel kapcsolatban” – tette hozzá Rudnevs.

A FourFourTwo úgy tudja, a Lech Poznan vezetői nem igazán szeretnék elengedni a csatárt, lévén számítanak rá tavasszal a bajnokságban és az Európa-ligában is. Utóbbi sorozatban a Bragával találkozik a lengyel együttes, egyáltalán nem kizárt, hogy folytatja remek sorozatát.

„Nem lennék szomorú akkor sem, ha Lengyelországban maradnék. Csak arra összpontosítok, hogy a lehető legjobban játsszak a mérkőzéseken. Abban az esetben kezdek majd érdeklődni a klubcsere iránt, ha a klubom valamelyik vezetője vagy a menedzserem azzal keres meg, hogy konkrét ajánlatot kapta egy híres és erős együttestől.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu