KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ARTJOMS_RUDNEVS"
Londonba vinnék a ZTE ex-csatárát 2011. február 24. 17:55 A januári sikertelenség sem szegte Mark Hughes kedvét, mindenképpen szeretne csatárt igazolni, már idén nyáron.
 
Elképesztő gól a ZTE excsatárától, videó 2011. január 29. 17:36 Nem először hallunk a 2009 és 2010 között a Zalaegerszeget erősítő Artjoms Rudnevsről, aki az ősszel például mesterhármast lőtt a Juventusnak. A Lech Poznan 22 esztendős csatára most egy elképesztő góljával hívta fel ismét magára a figyelmet, amikor a Lokomotiv Plovdiv elleni felkészülési mérkőzésen lehetetlen mozdulattal továbbított sarokkal a kapuba. Nézd meg a lett támadó különleges találatát videón!
 
Bendtnert váltaná a ZTE ex-csatára? 2011. január 18. 18:19 Ez lenne ám a villámkarrier! Angol lapértesülés szerint a Juventus mellett immár az Arsenal is komolyan érdeklődik a tavaly tavasszal még a zalaegerszegieket erősítő Artjoms Rudnevs, a Lech Poznan gólvágója iránt.
 
Rudnevs: Nem vagyok a "lett Del Piero" 2010. szeptember 17. 11:32 Büszke lehet Csank János, büszke lehet a ZTE vezetősége, hiszen csütörtök este óta Artjoms Rudnevs nevétől hangos a nemzetközi futballvilág. Sajna, már nem a zalaegerszegi csapatban villog a lett támadó, a nyáron klubot váltó játékos a Lech Poznan mezében szerzett három gólt a Juventus stadionjában. A 22 éves futballista a világraszóló bravúr után is szerényen nyilatkozott, elhárította az összehasonlítgatásokat. Hja, ha valakit már a torinóiak ikonjához méregetnek…
 
El: lebőgött a címvédő, pirulhat a Juve 2010. szeptember 16. 20:56 VIDEÓK! Bekezdtek a csapatok a labdarúgó Európa-liga első csoportkörében, a 19 órakor kezdődött tizenkét meccsen ugyanis 40 gólnak tapsolhattak a szurkolók: a címvédő Atlético Madrid meglepetésre kikapott Szalonikiben, a Juventus fordulatos meccsen 3-3-at játszott otthon a Lech Poznannal, míg a Manchester City a feltámadt David Silva vezérletével simán győzött Salzburgban. A játéknap hőse egyelőre a Torinóban a 92. percben egyenlítő, mesterhármast elérő, egykori zalaegerszegi Artjoms Rudnevs volt.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu