Denilson: Frusztrál a sikertelenség

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 20. 13:45
Az Arsenal-szurkolók jelentős része egyért azzal, hogy a londoni együttes újabb sikertelen szezont zár vasárnap. Ezt elismeri a csapat 23 éves brazil középpályása, Denilson is, aki szerint a fiatalság már nem adhat felmentést.


A 23 éves futballista 2006-ban került az Ágyúsokhoz, állítása szerint ezt egyáltalán nem bánta meg, de …Denilson úgy véli, az Arsenalnál hiányzik valami, hiszen a gárda már hat éve nem nyert jelentős trófeát.

„De senki sem tudja, hogy mi kellene a sikerekhez. A menedzser és a játékosok sem tudják, mi az, ami hiányzik. A Manchester United, a Manchester City, a Chelsea és a Liverpool is milliókat költ új játékosokra, de a leglátványosabb futballt még mindig mi játsszuk Angliában. Csak a Barcelona futballozik szebben, de mi mégsem nyerünk trófeákat” – jelentette ki a középpályás.

Denilson elismerte, nagyon frusztrálja a sikertelenség.

„Vannak, akik szerint túlságosan fiatalok és naivak vagyunk, de ez nem adhat felmentést. Csodálatos klub az Arsenal, nagyszerű a menedzserünk, rengeteg tehetséges játékosunk van. Trófeákat kell nyernünk!”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu