KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DEBRECENI_VSC_TEVA_B"
Folytatódik a Szolnok vesszőfutása 2008. szeptember 7. 19:07 A másodosztályú labdarúgó bajnokság 5. fordulójában a Debrecen tartalékcsapata gólnélküli első félidő után magabiztos, 3-1-es győzelmet aratott a Szolnok otthonában. A helyzetek alapján teljesen megérdemelten győztek a hajdúsági fiatalok a formán kívül játszó hazaiak ellen, akik egy héten belül már a harmadik vereségüket szenvedték el.
 
NB II, Keleti csoport: nehéz mérkőzés vár a Baktalórántházára 2008. augusztus 30. 11:18 A negyedik forduló mérkőzéseit rendezik a hétvégén a másodosztályú labdarúgó-bajnokság Keleti csoportjában, mégis harmadszor játszik már idegenben a Baktalórántháza csapata. Az eddigi idegenbeli fellépésein nem termett babér a szabolcsi együttesnek, de ha megnézzük, mely együttesek ellen játszhattak, talán nem is lepődünk meg rajta.
  
Kornis és Lencse is duplázott az MTK-nál 2008. augusztus 16. 19:41 A vendég MTK egy félidőnyi kitűnő játékkal mindhárom pontot elhozta Debrecenből a labdarúgó NB II Keleti csoportjának rangadóján. A másodosztályú összecsapáson Kornis Attila és Lencse László kétszer is betlált a hazaiak hálójába. A fővárosiak két forduló után százszázalékos teljesítménnyel vezetik a tabellát.
 
Labdarúgó NB II, Kelet: bravúros debreceni győzelem Cegléden 2008. augusztus 9. 19:42 A Debreceni VSC-DEAC együttese (a Loki B csapata) tizenhat perc alatt 2-0-s hátrányba került Cegléden a labdarúgó NB II 1. fordulójában, de előbb még a szünet előtt kiegyenlített, majd a hajrában Bódi révén a győzelmet jelentő találatot is megszerezte.
 
Négy perc alatt hármat lőtt a Vác 2008. augusztus 9. 19:25 A Debreceni VSC B csapata 2-0-s hátrányból fordított 3-2-re a Ceglédi VSE otthonában a labdarúgó NB II 1. fordulójában, a Keleti csoportban. Vácott a Vecsés az első játékrészben már 3-0-ra „égett”, de a szünet után négy perc leforgása alatt egyenlített, és végül otthon tartott egy pontot.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu