Folytatódik a Szolnok vesszőfutása

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 7. 19:07
A másodosztályú labdarúgó bajnokság 5. fordulójában a Debrecen tartalékcsapata gólnélküli első félidő után magabiztos, 3-1-es győzelmet aratott a Szolnok otthonában. A helyzetek alapján teljesen megérdemelten győztek a hajdúsági fiatalok a formán kívül játszó hazaiak ellen, akik egy héten belül már a harmadik vereségüket szenvedték el.


LABDARÚGÁS, NB II, 5. FORDULÓ:
SZOLNOKI MÁV-MONDI – DVSC-DEAC 1-3 (0-0)
Szolnok, 400 néző. Vezette: Gyarmati T.(Szőts, Márton,)
SZOLNOK: Rézsó - Urbán-Szabó, Antal, Balogh, Kerényi -Hegedűs, Mile -Bozori, Szalai (Zana 54.), Kiss K. (Nagy P.85.) – Kotula (Szabó T.45.) Vezetőedző: Vígh Tibor
DEBRECEN: Verpecz- Nagy Z., Ludánszky, Szűcs I., Korhut (Oláh 63.)- Nagy R. Varga J.(Szilágyi 67.),Kardos-Rezes (Galvao 85.), Spitzmüller, Dudu. Vezetőedző: Kondás Elemér
Gólszerzők: Dudu (50.) Spitzmüller. (62.) Antal G. (78.) Dudu (89.)
Sárga lap: Bozori (17.) Varga J. (35.) Balogh P. (62.) Galvao (88.) Rézsó (89.)
Piros lap: Balogh P. (67.)

Alacsony színvonalú mérkőzésen a kapuk ritkán forogtak veszélyben az első játékrészben. A nagy hőség rányomta bélyegét a találkozóra.

 

A találkozó 48. percében Dudu volt a főszereplő, Mile buktatta tizenhatoson belül. Gyarmati habozás nélkül a tizenegyes pontra mutatott, amit a sértett könnyedén értékesített. Negyedórűval később egy remek vendégakciót követően Spitzmüller duplázta meg a vendégek előnyét, 12 méterről gurított a kapu bal alsó sarkába.

 

A 67. percben Balogh begyűjtötte második sárgalapját és mehetett zuhanyozni. Majd tíz minutummal később Antal egy 19 méteres szabadrúgásból csavart a kapu bal oldalába, ezzel ismét a vengégek jutottak előnyhöz.

 

A találkozó 89. percében Dudu lépett ki a védők között és tízméteres lövésével  bebiztosította csapata győzelmét. A második debreceni gólt követően a vendégek kedvükre kontrázhattak, és ha egy kicsit jobban koncentrálnak a befejezéseknél könnyen kiütéses győzelem lehetett volna a vége.

 

A helyzetek alapján meglepő, de teljesen jogos győzelmet arattak a lelkes debreceni fiatalok. A Szolnok vesszőfutása pedig tovább folytatódott, egy héten belül harmadik vereségüket kénytelenek voltak elkönyvelni. A jövőheti Ferencváros elleni találkozóra lényeges javulásra van szükségük a hazaiaknak.

 

EDZŐSZEMMEL:
Vígh Tibor: – Sajnos elszalasztottuk az adódó helyzeteinket, és a Debrecen megbüntetett minket.
Kondás Elemér: – Helyzeteink alapján megérdemelten nyertünk.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu