NB II, Keleti csoport: nehéz mérkőzés vár a Baktalórántházára

Szerző: shLétrehozva: 2008. augusztus 30. 11:18
A negyedik forduló mérkőzéseit rendezik a hétvégén a másodosztályú labdarúgó-bajnokság Keleti csoportjában, mégis harmadszor játszik már idegenben a Baktalórántháza csapata. Az eddigi idegenbeli fellépésein nem termett babér a szabolcsi együttesnek, de ha megnézzük, mely együttesek ellen játszhattak, talán nem is lepődünk meg rajta.


A gárda az MTK II. ellen kezdett idegenben és szenvedett háromgólos vereséget, majd legutóbb Szolnokon hagyták el vesztesként a pályát. Most a Debrecen második csapatának vendégei lesznek, így elmondható: Fortuna nem nagyon fogadta kegyeibe a baktalórántházai csapatot a sorsolásnál.

 

Mindeközben egy alkalommal hazai pályán fogadták a Kazincbarcikát, amely ellen hatalmas küzdelemben sikerült győzedelmeskedniük. Az ott szerzett három pontjukkal jelenleg a középmezőny alsó régiójában foglalnak helyet a szabolcsiak, akiknek a héten sikerült kölcsönbe leigazolniuk Mező Ádámot Bőcsről. A 22 éves védő játékára már nagy valószínűséggel Debrecenben is számít Kovács János vezetőedző.

 

„Nagyon nehéz mérkőzés vár ránk ezúttal is, de most már végre szeretnénk ponttal, vagy pontokkal hazatérni - latolgatta a mérkőzés esélyeit Kovács János, a Baktalórántháza vezetőedzője. - A Debrecen keretével kapcsolatosan felesleges lenne külön okfejtésbe bonyolódnom, hiszen mindenki tudja milyen ambiciózus, lelkes labdarúgók alkotják, ráadásul az első csapatból is többen visszajátszanak, ami nem könnyíti meg a dolgunkat. Ennek ellenére bizakodó vagyok, bízom a játékosaimban.”

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu