KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DARUS_SUHARTO"
Kizsebelték a vegasi pókersztárokat 2008. november 17. 17:48 Magyar összegre átszámítva 2 milliárd forintot nyert, mégis alig félmilliárdot tarthat meg Peter Eastgate a WSOP (World Series of Poker) főversenyének idei bajnoka. Hogy ki teszi zsebre a fennmaradó summát? Nem más, mint a győztes ország, Dánia adóhivatala. Az idei vb-döntő további nyolc résztvevője sem jár jobban, nyereményük fele az állami kasszába vándorol.
 
A novemberi kilencek, 117 nappal később 2008. november 10. 00:12 Hosszú, 117 napos várakozás után hétfőn eldől, ki nyeri a póker világának legnagyobb jelentőségű tornáját a World Series of Poker (WSOP) főversenyét, a 10,000 dolláros NL Hold'em viadalt. A júliusban elkezdődött és a döntő asztal kialakulásával abbamaradó tornán a „novemberi kilencek” néven elhíresült játékosok között dől el a 9,2 millió dollár és a történelmi győzelem sorsa.
 
A vb-cím és két milliárd forint a tét 2008. november 8. 14:30 November 9-10-én fejeződik be, ami júliusban abbamaradt, a WSOP (World Series of Poker) főversenyének döntője, azaz a világbajnoki finálé. A kilenc résztvevő szeme előtt a történelmi győzelem és az ezzel járó 9,1 millió dollár (közel 2 milliárd forint) lebeg.
 
Phillips vezetésével alakult ki a finálé 2008. július 15. 12:46 Dennis Phillips fejezte be az első helyen a hét fordulós küzdelmet a Rio Kaszinóban Las Vegasban, a WSOP (World Series of Poker) Főversenyén. Az amerikai a teljes hétfői nap folyamán az élmezőnyben tartózkodott, majd az utolsó órában több jelentős partiban több millió dollárt kaszírozott, ezzel magabiztos előnnyel várhatja a november kilencedikei folytatást.
 
Elfogytak az asztalok Las Vegasban 2008. július 15. 10:03 Közel három órája már csak tíz versenyző folytatja a legnagyobb jelentőségű tornát, a 2008-as WSOP (World Series of Poker) főversenyét. A hétfői nap korai szakaszában az első hely közelében tartózkodó Joe Bishop kiesésével már csak egy játékos nem folytathatja november kilencedikén a döntő asztalon. Az első két helyen meglépve a mezőnytől Dennis Phillips és Ivan Gyemidov áll.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu