KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DARMOS_JOZSEF"
Ökölvívó ob: Darmos József is könnyedén menetelt a fináléba 2008. december 12. 21:44 Káté Gyula, Ungvári István és Varga Miklós után az idei Európa-bajnokság negyedik magyar érmese, Darmos József is könnyed győzelemmel jutott döntőbe a 85. férfi ökölvívó országos bajnokságon.
 
Amatőr boksz: Bronzkor aranyszegéllyel? 2008. november 13. 23:33 A liverpooli ökölvívó Európa-bajnokságon a csütörtöki nap folyamán bonyolították le az elődöntőket, a legjobb négy közé négy magyar bunyós jutott, közülük hárman – Ungvári István, Varga Miklós és Darmos József – vereséget szenvedtek, Káté Gyula viszont győzött, így szombaton az örmény Eduard Hambarcumjan ellen az aranyéremért léphet szorítóba a 64 kilogrammosak mezőnyében.
 
Ökölvívás: Darmos is bronzérmes a liverpooli Európa-bajnokságon 2008. november 13. 23:05 A 91 kg-ban szereplő Darmos József pontozással kikapott az örmény Colak Ananikjantól a liverpooli ökölvívó Európa-bajnokság elődöntőjében, így bronzérmes lett.
 
Káté és Darmos már biztosan érmesek 2008. november 12. 22:20 Bejutott a legjobb négy közé Káté Gyula és Darmos József is a Liverpoolban zajló ökölvívó Európa-bajnokságon, míg Szili Istánnak a negyeddöntő jelentette a végállomást. Káté 8-4-re legyőzte az orosz Makszim Ignatyevet, míg Darmos az osztrák Durmus Kekliket verte 5-2-re. Ők ketten ezzel már biztosan érmesként zárják a kontinenstornát, ellentétbe az ukrán Ivan Szenajtól 13-5-re kikapó Szili Istvánnal. Ezzel már négy érme biztosan van a magyar csapatnak, hiszen Ungvári iIstván és Varga Miklós is dobogósként zárhatja angliai hetét.
 
Három győzelem, éremközelben az öklözők 2008. november 10. 23:20 Hibátlan mérleggel zárták a magyar ökölvívók a hétfői nyolcaddöntőket a Liverpoolban zajló Európa-bajnokságon, ezzel az éremért léphetnek szorítóba. A nehézsúlyú Darmos József korábbi vb-ezüstérmest iskolázott le, Szili István a 75 kg-osok között aratott könnyed győzelmet, míg Káté Gyula úgy győzött 64 kg-ban, hogy ellenfele még értékelhető ütést sem tudott bevinni.
 
A magyar ökölvívók felemás napja 2008. november 7. 22:16 Kalucza Norbert csütörtöki veresége után ezúttal már sikereket is fel tudtak mutatni a magyar bokszolók a Liverpoolban zajló ökölvívó Európa-bajnokságon. A pénteki nap elején ugyan Amin Kadri pontozásos vereséget szenvedett a montegrói Bosko Draskovictól a 81 kg-osok között, ám a folytatásban Szili István a horvát Ante Cepót a 75 kg-osoknál, míg Darmos József a boszniai Damir Beljót verte meg a 91 kg-osok versenyén, és jutott tovább.
 
Ökölvívó Eb: Darmos József is továbblépett az első fordulóból 2008. november 7. 21:14 Szili István után Darmos József is sikerrel vette az első kört a liverpooli ökölvívó Európa-bajnokságon.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu