KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CORINTHIANS"
A Leverkusentől igazol a klubvilágbajnok 2012. december 20. 22:02 Négy és fél év után távozik a Bayer Leverkusen brazil támadó középpályása, Renato Augusto, aki idén már csak kiegészítő embernek számított a gyógyszergyáriaknál. A 24 éves sztár a klubvilágbajnok Corinthiansnál folytatja januártól. Sajtóhírek szerint két és fél millió eurót fizet a Cor a Bayernnek, az egyezség gyorsan megszületett, a felek közös megelégedésére történik a váltás.
 
Bundesliga-ász a Corinthiansban! 2012. július 11. 15:20 Tévezzel, Forlánnal és Nilmarral is szóba hozták a friss Libertadores-kupa-győztes Corinthianst, amely végül a 28 éves perui Bundesliga-ász, José Paulo Guerrero leigazolása mellett döntött.
 
A Cor Dél-Amerika legjobbja - először 2012. július 5. 09:21 Története során először Libertadores-kupa-győztes a brazil Corinthians, miután 3-1-es összesítéssel legyőzte az argentin Boca Juniors együttesét a 2012-es kiírás döntőjében. A szerdai visszavágón Emerson Sheik második félidei duplájával nyert Tite csapata. A brazilok lehetnek a Chelsea legnagyobb riválisa a decemberi Klubvilágbajnokságon. Juan Román Riquelme, a Boca 34 éves irányítója bejelentette, hogy eligazol.
 
Túlélte a poklot a Cor, és bizakodhat 2012. június 28. 09:38 A csereként beállt Romarinho 86. percben szerzett gólja kellett a döntetlenhez, és a veretlenség megőrzéséhez a Corinthiansnak a Libertadores-kupa döntőjének első felvonásán, Buenos Airesben, a Boca Juniors ellen.
 
Szerződést hosszabbít a fenegyerek 2011. december 6. 17:16 A bajnoki cím megszerzése után újabb hatalmas öröm érte Adrianót, a brazil labdarúgás fenegyerekét. A tapasztalt csatár ugyanis megállapodott a klubbal, jövőre is a Corinthians alkalmazottja lesz.
 
Brazil sztár a Milan és a Roma radarján 2011. december 6. 15:54 Néhány héten belül elveszítheti egyik kiváló labdarúgóját a friss brazil bajnok Corinthians: Paulinho ügynöke ugyanis Olaszországba utazott.
 
A Cor’ ismét harcba indul Tévezért 2011. december 2. 10:51 Komoly és pénzügyileg stabil lábakon álló vetélytársa akadt az AC Milannak: a néhány hete visszavonulót fújó Corinthians ugyanis ismét harcba szállt Carlos Tévez megszerzéséért.
 
Bugyuta nap, fura tippek - fogadási blog 2011. október 12. 14:05 A szerda több meglepetés-eredménnyel bosszantotta fel a szurkolókat, és persze azokat, akik nem úgy fogadtak, ahogy kellett volna. A franciák, a hollandok, a szerbek és a portugálok beégtek, ennek ellenpólusaként Bosznia, Svédország, Szlovénia és Dánia örülhetett. Ki gondolta, hogy a svédek a mi csoportunkból alanyi jogon jutnak ki az Eb-re, vagy hogy a dánok Ronaldóék testén át vágtatnak el Lengyelország és Ukrajna vidékeire? A fura nap után bloggerünk fura tippeket küldött ezen a bugyuta szerdán...
 
Tévez mégis kell a Corinthiansnak 2011. október 12. 09:38 Most már minden a Manchester Cityn múlik! A Corinthians ugyanis megváltoztatta korábbi álláspontját, így hamarosan újabb ajánlatot tesz az angol klubnál körön kívül került Carlos Tévezre, igaz nem szán horribilis összeget az üzletre.
 
Hány élete van Adrianónak? 2011. október 8. 13:47 Hosszú idő után visszatér a futballpályára vasárnap este Adriano, Brazília egyik legnépszerűbb labdarúgója, a válogatott korábbi csillaga a Corinthians mezében - a jó hírt maga a sztár tudatta brazil újságírókkal egy pénteki sajtótájékoztatón.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu