Hány élete van Adrianónak?

Szerző: SHLétrehozva: 2011. október 8. 13:47
Hosszú idő után visszatér a futballpályára vasárnap este Adriano, Brazília egyik legnépszerűbb labdarúgója, a válogatott korábbi csillaga a Corinthians mezében - a jó hírt maga a sztár tudatta brazil újságírókkal egy pénteki sajtótájékoztatón.


A 29 éves befejező csatárt tavasszal eresztette szélnek az AS Roma, s rögtön lecsapott rá a Corinthians, de áprilisban Achilles-ín-szakadást szenvedett, miközben azon igyekezett, hogy minél hamarabb felépüljön vállműtétje után. Debütálása azóta várat magára.

"Tíz-tizenöt percet kaphatok, de ez olyan lesz, mintha 90-et játszanék. Szívesen kezdenék a meccsen, ugyanakkor be kell látnom, egyelőre csak húsz százalékos állapotban vagyok" - nyilatkozta a négyszeres olasz bajnok, a válogatottban 52 meccsen 29 gólt szerzett támadó, aki elmondása szerint izgatottan várja a bemutatkozást.

Súlyproblémák, alkoholfüggőség és depresszió hátráltatta korábban érvényesülését a Serie A-ban, pályafutása az Internél és a Románál is zátonyra futott, de a Cor fanatikusai abban bíznak, legalább olyan jól megy majd neki, mint 2009-ben a Flamengóban, ahol rögtön bajnoki trófeáig és gólkirályi címig vitte.

ADRIANO: MESTERHÁRMAS EDZŐMECCSEN

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu