Tévez mégis kell a Corinthiansnak

Létrehozva: 2011. október 12. 09:38
Most már minden a Manchester Cityn múlik! A Corinthians ugyanis megváltoztatta korábbi álláspontját, így hamarosan újabb ajánlatot tesz az angol klubnál körön kívül került Carlos Tévezre, igaz nem szán horribilis összeget az üzletre.


 

A napokban az a hír járta, hogy a Corinthians ezúttal nem tesz kísérletet az argentin labdarúgó megszerzésére, miután a nyár elején sikertelen próbát tett. Azóta Tévez helyzete tovább romlott a Citynél, müncheni „bojkottja” miatt lényegében lezárult a pályafutása az együttesnél.

„Tettünk ajánlatot a nyári átigazolási időszakban, mert érdekel minket Tévez. Akkor nem jött össze az üzlet, most pedig januárig várnunk kell. Akkor megnézzük, mekkora az esélyünk a megszerzésére, de az biztos, hogy 45 millió eurót nem fizetünk érte. Nem ér annyit…” – jelentette ki Andres Sanches, a Cor elnöke.

Tévez iránt több klub is érdeklődik, annyi biztosnak tűnik, a City nem tud már tovább gazdagodni a játékjogát. A botrányok ugyanis jócskán lejjebb vitték a tapasztalt csatár értékét.

„Nyilvánvaló, 45 milliónál sokkal kevesebbet ajánlunk majd érte! Nem tudom, hogy elfogadják-e majd, hiszen nagy lesz a különbség. A fejemben már meg is van az összeg, de ezt még nem árulom el. Most már semmit sem ér, hogy korábban írásba adtuk a 45 millió eurós ajánlatot! A vitái után jóval kevesebbet ér: mi lesz, ha nálunk ia előjönnek majd ezek a gondok?” – tette hozzá a Corinthians első számú vezetője.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu