KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BRISTOL_CITY"
David James mindenkit meglepett 2010. július 30. 17:03 David James elhagyta a Portsmoutht, és egy esztendőre az angol másodosztályban szereplő Bristol Cityhez szerződött.
 
Idegenben nyert a Fradi testvércsapata 2009. március 4. 22:48 Idegenben aratott fontos győzelmet a Sheffield United együttese az angol másodosztályú labdaúrógliga (Championship) 36. fordulójában. A Ferencvárossal közös tulajdonoson osztozó csapat a Coventry Cityt verte 2-1-re, ezzel már a hatodik pozicióban vannak. A harmadik helyen álló Birmingham City hazai környezetben nyert 1-0-ra a Bristol City ellen.
 
A Hull City is a legjobbak közé került 2008. május 24. 18:51 A West Bromwich Albion és a Stoke City után harmadikként a Hull City is feljutott az angol labdarúgó Premier League-be, miután a rájátszás szombat délutáni fináléjában a 39 esztendős Dean Windass góljával 1-0-ra legyőzte a Vaskó Tamást a cserék közé jelölő Bristol City együttesét. A Tigrisek 104 éves történetük legnagyobb sikerét érték el.
 
Vaskó Tamás is pályára léphet a döntőben 2008. május 23. 18:28 Újabb magyar labdarúgó, az angol másodosztályban szereplő Bristol City válogatott védője, Vaskó Tamás is pályára léphet Anglia futballszentélyében, az újjávarázsolt Wembleyben. Az Újpest FC kölcsönjátékosa már Londonban tartózkodik, ami azt jelenti, hogy hosszú idő után ismét kerettag lett csapatában, amely szombaton a Premier League-be jutásért játszik döntő mérkőzést a Hull Cityvel.
 
A Bristol City lesz ott a Wembleyben 2008. május 13. 23:15 A Bristol City mérkőzhet meg a Premier League-be jutásért a Wembleyben május végén, miután továbbjutott az angol másodosztályú bajnokság feljutásért rendezett rájátszásának elődöntőjéből kedd este. A dél-nyugat angliaiak nagy csatában, hosszabbítás után verték 2-1-re a Crystal Palace-t a bristoli visszavágón, ezzel összesítésben 4-2-re bizonyultak jobbnak ellenfelüknél. Vaskó Tamást nem nevezte a mérkőzésre Gary Johnson, a hazaiak vezetőedzője.
  
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu