KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BRENDAN_RODGERS"
"Suárez könnyű célpont volt Mourinhónak" 2013. december 30. 18:32 Brendan Rodgers, a Liverpool FC menedzsere megvédte világklasszis uruguayi csatárát, Luis Suárezt, akit José Mourinho, a Chelsea csapatának trénere vádolt meg. A portugál tréner szerint a támadó egy akrobatikus műugrással akart eladni egy tizenegyest a két csapat meccsén.
 
Karácsonyra új szerződés Rodgersnek 2013. december 26. 11:10 Angol sajtóértesülések szerint az angol bajnokságban jelenleg éllovas Liverpool FC vezetősége arra készül, hogy új, két és fél éves szerződést ajánljon a csapat menedzserének, Brendan Rodgersnek, aki az idei szezonban kivételesen jó eredményeket ér el, és a tabella élbolyában tartja a csapatot.
 
"A PL-szezont a City csak elveszítheti" 2013. december 22. 13:22 Brendan Rodgers, a Liverpool FC menedzsere továbbra is úgy gondolja, hogy a Manchester City a Premier League 2013/2014-as szezonjának fő bajnokesélyese, sőt, szerinte Manuel Pellegrini csapata csak elveszítheti ezt az angol bajnokságot. Jelenleg mondjuk éppen a Pool áll a tabella élén, legalább hétfő estig, de az élboly a megszokottnál is sokkal sűrűbb.
 
Miért maradna Suárez Liverpoolban? 2013. október 28. 12:20 Brendan Rodgers, a Liverpool FC menedzsere töretlenül hisz abban, hogy csapata legjobb játékosának, Luis Suáreznek hiába bizonytalan a jövője nyár óta, mégsem hagyja el az Anfield Roadot. Szerinte az uruguayi csatár a következő szezonban is a csapattal marad, és erre megvannak az érvei is.
 
Liverpoolban vihart kavart Fergie könyve 2013. október 24. 16:16 Brendan Rodgers, a Liverpool menedzsere szerint Sir Alex Ferguson, a rivális Manchester United legendás edzője nemcsak a régi értékeket sértette meg új önéletrajzi könyvében, hanem az etikettet is. A Pool trénere többek között azon háborodott fel, hogy Fergie öltözői titkokat árult el, azon meg pláne, hogy szerinte Steven Gerrard nem is olyan jó játékos.
 
Anglia: a Chelsea-től érkezett Priskin Tamásék új edzője 2008. november 24. 13:03 Az angol labdarúgó-másodosztályban szereplő Watford labdarúgócsapata Brendan Rodgers nevezte ki vezetőedzőnek.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu