"Suárez könnyű célpont volt Mourinhónak"

Szerző: SHLétrehozva: 2013. december 30. 18:32
Brendan Rodgers, a Liverpool FC menedzsere megvédte világklasszis uruguayi csatárát, Luis Suárezt, akit José Mourinho, a Chelsea csapatának trénere vádolt meg. A portugál tréner szerint a támadó egy akrobatikus műugrással akart eladni egy tizenegyest a két csapat meccsén.


 

A Chelsea vasárnap délután 2-1-re legyőzte a Liverpool FC-t az angol bajnokság 19. fordulójában. A meccs után José Mourinho, a londoni csapat menedzsere megvádolta Luis Suárezt egy akrobatikus műeséssel Samuel Eto'o belépőjénél, viszont kollégája, Brendan Rodgers azonnal beállt csatára mögé, és nyilvánosan megvédte őt.

AZ OMINÓZUS ESET:

"Mindenki láthatta, hogy nem volt műesés - mondta Rodgers. - Luis viszont túl könnyű célpont, nem? Egy rakás játékosra mondták az utóbbi időben, hogy az esése műesés volt, nem ő az egyetlen. Szerintem most jó oka volt büntetőért reklamálni, mert ellenfele egyáltalán nem a labdára ment."

"Azt meg egyáltalán nem lehet mondani, hogy akrobatikus műesés lett volna. Mindenki látta, nem akarok ebbe túlságosan belemenni. A játék ment tovább, azaz nekünk semmi előnyünk, nekik pedig semmi hátrányuk nem származott a dologból. Nagyon büszke vagyok a játékosaimra azért, amit az utóbbi két meccsen nyújtottak."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Mourinho: Bestiális, amit műveltünk
José Mourinho általában igyekszik elkerülni, hogy játékosai fejébe szálljon a dicsőség, de a Liverpool vasárnap esti legyőzése, a tekintélyt parancsoló évzáró siker után nem bírt magával. Mindenkit megdicsért, néhány nevet még...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Chelsea előtt is meghajolt a Liverpool
ANIMÁCIÓ! Néhány napon belül a Manchester City és a Chelsea otthonában is kikapott a Liverpool a Premier League-ben, ezzel visszacsúszott az első helyről az ötödikre a tabellán, az őszi évad zárásakor. A CFC lekopírozta a Cityt,...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu