Mourinho: Bestiális, amit műveltünk

Szerző: SHLétrehozva: 2013. december 29. 20:38
José Mourinho általában igyekszik elkerülni, hogy játékosai fejébe szálljon a dicsőség, de a Liverpool vasárnap esti legyőzése, a tekintélyt parancsoló évzáró siker után nem bírt magával. Mindenkit megdicsért, néhány nevet még ki is emelt. Szerinte nem büntető, hanem sárga lap járt volna a hajrában a Samuel Eto'o lökése miatt háborgó Luis Suáreznek.


"Nagy meccs és nagy győzelem egy nagy csapat ellen, és rögtön szeretném kinyilvánítani, hogy le a kalappal minden játékos előtt Angliában, aki keresztülment az év végi sorozatterhelésen."

"Hihetetlen, amit produkáltak a fiúk, egyszerűen bestiális, amit műveltek. Az utolsó pillanatig küzdenek, de nem csak ezen a meccsen, mindegyiken. A csapategység diadala, meg is érdemeltük azután, ahogyan felálltunk hátrányból a Liverpool gólja után" - mondta a Special One.

A portugál mindenkivel elégedett volt ezen az estén, de két játékost külön meg is dicsért:

"Amikor azt látom, hogy Hazard és Oscar a szokásosnál is többez hoz ki magából egy ilyen fontos összecsapáson, az természetesen boldogsággal tölt el. Hazard felelőssége teljes tudatában játszott, és mindene megvan ahhoz, hogy ilyen szinten futballozzon fordulóról fordulóra."

John Terry 600. tétmérkőzését abszolválta kék mezben, természetesen erre is kitért a Chelsea menedzsere:

"A 600 meccsnél fontosabb, hogy Terry minden egyes percben pályán volt nálunk, éspedig azért, mert kifogástalanul végzi a munkáját."

A meccs krónikájához tartozik, hogy Eto'o lökése után akár tizenegyest is ítélhetett volna Webb a Liverpoolnak, de - közelről látva az esetet - határozottan továbbot intett. Így látta az incidenst Mourinho:

"Meg nem adott tizenegyes a Liverpoolnál? Eto'o alig ért hozzá Suárezhez, aki úgy esett el, mintha puskával lőtték volna le. Az eset egyértelmű volt, sárga lapot kellett volna adni Suáreznek."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Chelsea előtt is meghajolt a Liverpool
ANIMÁCIÓ! Néhány napon belül a Manchester City és a Chelsea otthonában is kikapott a Liverpool a Premier League-ben, ezzel visszacsúszott az első helyről az ötödikre a tabellán, az őszi évad zárásakor. A CFC lekopírozta a Cityt,...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: jose_mourinho
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu