Miért maradna Suárez Liverpoolban?

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 28. 12:20
Brendan Rodgers, a Liverpool FC menedzsere töretlenül hisz abban, hogy csapata legjobb játékosának, Luis Suáreznek hiába bizonytalan a jövője nyár óta, mégsem hagyja el az Anfield Roadot. Szerinte az uruguayi csatár a következő szezonban is a csapattal marad, és erre megvannak az érvei is.


 

Nyáron alaposan felforrósodott a talaj Luis Suárez lába alatt az Anfield Roadon, miután kiderült, hogy el szeretné hagyni a klubot, később pedig azt is elárulta a sajtónak, hogy akár még Londonba is átszerződne a rivális Arsenalhoz, csak a Bajnokok Ligájában játszhasson.

Végül sikerült megtartani, még a hosszú eltiltása ellenére is ragaszkodtak hozzá, az idei szezont pedig fantasztikusan kezdte Brendan Rodgers csapata. A 26 éves urugayi csatár pedig minthe egy percet sem hagyott volna ki, négy bajnoki meccsén hat gólt szerzett - köztük a hétvégén mesterhármast a West Bromwich Albion ellen.

"Nem vagyok biztos benne, hogy még mindig el akar menni - morfondírozott az északír tréner. - Szerintem, akárcsak mi mindannyian, a legmagasabb szinten akar maradni, ahogy csak tud, és lehet. És a teljeaítményén látszik, hogy ezt meg is érdemli."

"Ugyanakkor a hozzáállása is kitűnő, szerintem a munkabírása a kulcs. Úgy gondolom, ez a hely a megfelelő Luis számára. Még akkor is ezt mondanám, ha a tabella közepén lennénk, mert ez egy hatalmas klub, egy világméretű intézmény."

"Ugyanakkor klubként és csapatként is tovább akarunk növekedni, ő pedig velünk együtt fejlődhet. Luis mindenki támogatását és szeretetét élvezi az Anfielden. Higgyék el, egy játékos csak akkor tud úgy teljesíteni, mint most ő a WBA ellen, ha boldog és jól dolgozik."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Suárez-mesterhármas, megúszta a United
Liverpoolban nem okozott meglepetést, hogy megint a Luis Suárez - Daniel Sturridge támadótengely szállította a győzelmet a hazaiaknak, az uruguayi csatár pedig elképesztő gólokkal mesterhármast szerzett. A Manchester United...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu