KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BRAZILIA_2014"
Vb-mustra: eredmények, keretek, legek 2014. június 6. 00:24 Minden, amit tudnod kell a XX. labdarúgó-világbajnokságról, és az ötödikről, amelyet Dél-Amerikában rendeznek (az eddigi négy alkalomból egyszer sem tudták elrabolni a trófeát Európába). Melyik csapatnak a legerősebb a kerete? Melyik csapat játékosai a legrutinosabbak? Ki a legmagasabb? Ki a legfiatalabb? Melyik a legrövidebb nevű futballista a vb-n (és a vb-k történetében egyaránt)? Ki lehet a kommentátorok réme? Vb-keretek, csoportállások, statisztikai érdekességek.
 
Minden vb-meccset élőben sugároz az MTV 2014. május 22. 20:59 A június 12-én kezdődő labdarúgó-világbajnokság mind a 64 mérkőzését élőben közvetíti az MTV, amely összesen 248 órányi adást sugároz a brazíliai tornáról. Szabó László Zsolt, a vb magyarországi közvetítési jogait kizárólagosan birtokló Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) megbízott vezérigazgatója a közmédia csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta, hogy 3 millió eurót fizettek a jogokért.
 
Akik nem lesznek ott a világbajnokságon 2013. november 20. 16:51 A SportHirado.hu összeállította a 2014-es labdarúgó-világbajnokságról lemaradók álomcsapatát. Hat délszláv játékos, hét Dortmund-futballista a keretben. Szerbia és Lengyelország három-három labdarúgóval képviselteti magát. Ki az, akit még hiányolsz a vébéről (a magyarokon kívül)?
  
Vb 2014: Itália is a keddi nap vesztese 2013. október 16. 13:57 Olaszország, Hollandia és Anglia sem lesz kiemelt, azaz nem az első kalapból húzzák ki a nevét a decemberi vb-sorsoláson, Brazíliában, a tengerparti üdülőhely Costa do Sauipe-ben - a sportstatisztikusok várakozásai szerint. A FIFA az októberi világranglista alapján végzi el a besorolást (csütörtökön lesz nyilvános a lista), amely alapján Svájc bekerül a top hétbe, Itália pedig kiszorul onnan. Természetesen Brazília is kiemelt, mint a torna házigazdája. Ne feledjük, hogy Uruguaynak még kvalifikálnia kell magát, interkontinentális rájátszásban érdekelt Jordániával szemben.
 
Augusztus 20-tól árulják a vb-jegyeket 2013. július 19. 18:26 A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) döntése értelmében a külföldi érdeklődők legolcsóbban 90 dollárért (nagyjából 20 ezer forintért) válthatnak jegyet a jövő évi brazíliai világbajnokság egy-egy mérkőzésére. Ez azt jelenti, hogy a belépők ára 10 dollárral emelkedett a 2010-es dél-afrikai vb-hez képest.
 
Brazília 2014: lesz-e olcsó jegy és sör? 2012. január 17. 18:12 Brazília és a FIFA egyelőre nem jutott közös álláspontra a csökkentett árú jegyek számát illetően, illetve a tekintetben sem, hogy lehet-e majd sört árusítani a 2014-es vb stadionjaiban.
 
Vb: a riválisaink is szívják a fogukat 2011. július 31. 20:38 Rögös út vezet a magyar válogatott számára a 2014-es futballvébé felé, Hollandiával, Törökországgal, Romániával, Észtországgal, és Andorrával kerültünk egy csoportba. De vajon hogyan látják az esélyeket az ellenfelek? Egy biztos, vért, verejtéket és négy csapat számára könnyeket ígér ez a hatos. A román-magyar már most téma szomszédainknál, van, aki 110 ezer hazai szurkolót vizionál a meccsre...
 
Vb: hollandot, románt, törököt „fogtunk” 2011. július 30. 22:00 Ahhoz képest, hogy a harmadik kalapból húzták ki Magyarországot, meglehetősen nehéz vb-selejtezős csoportba kerültünk: Hollandiával, Törökországgal, Romániával, Észtországgal, és Andorrával kell összemérnünk erőnket a 2014-es futballvébé felé vezető úton - derült ki a szombat esti, riói sorsoláson. A vb-címvédő spanyolok és a franciák már most "egymásra találtak", egy csoportban Horvátország és Szerbia, az E és a G jelű hatosban szívesebben láttuk volna a mieinket!
 
Brazília 2014: befejeződött a sztrájk 2011. június 19. 14:45 Befejezték sztrájkjukat azok a stadionépítő munkások, akik magasabb bért és javuló munkakörülményeket követeltek a 2014-es, brazíliai labdarúgó-világbajnokság egyik helyszínén, Belo Horizontéban.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu