KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BOTRANY"
Célba értek, majd összeverekedtek; videó 2011. július 23. 11:37 Rangos atlétikai eseményen példátlan közjáték borzolta a kedélyeket a Gyémánt-liga monacói állomásán, ahol két honfitárs, Mehdi Baala és Mahiedine Mekhissi-Benabbad a célba érés után összeverekedett.
 
Mégsem lökött a pókervilág „idiótája” 2011. április 6. 15:03 VIDEÓ! „Az idióta", sokan csak így ismerik azt a szerencsétlen román játékost, aki az elmúlt két hétben kétszer hívta fel magára a figyelmet pókeres körökben kiemelkedő eredményeivel. A nem túl barátságos kinézetű Christian Dramogirról van szó, aki 2008-ban az egyik leghíresebb kártyás botrányvideó kényszerű főszereplője lett.
 
Ököllel ütött a kosaras lány - videó! 2010. március 5. 14:16 Videó! Félbeszakadt a szerdai Baylor-Texas Tech női egyetemi kosárlabda-mérkőzés (WNCAA), miután a vendégek játékosa, Brittney Griner ökölvívókat megszégyenítő mozdulattal ütötte meg a hazai Jordan Barncastle-t. Az egyébként zsákolásairól elhíresült, magáról megfeledkező lányt azonnal leléptették, fegyelmi vár rá. A találkozót egyébként a Texas nyerte 60-41-re.
 
Napi egymillió dollárt bukik Tiger Woods 2010. január 24. 12:47 Komoly árat fizet balesetéért és az azt követően kirobbant botrányáért a világ leggazdagabb sportolója, Tiger Woods. Az amerikai golflegenda a Daily Mail becslései szerint nagyjából egymillió dollártól (190 millió forinttól) esik el nap mint nap, amióta egy tűzcsapnak ütközött Cadillac luxusterepjárójával otthona közelében november 27-én.
 
Náci köszöntéssel vonultak a horvátok 2010. január 19. 06:24 Szomorú, de igaz, az ausztrál nyílt teniszbajnokságnak visszatérő része a szurkolói erőszak. Néhány éve még elintézték annyival, hogy a multikulturális melbourne-i életet, az Australian Opent színesebbé teszik a festett arcú, finoman nacionalista horvát, szerb, bosnyák, ciprusi, chilei nézők. Addig nem is volt semmi gond, amíg zászlót lengettek és az eredeti hazájukat éltették. A probléma akkor kezdődött, amikor csatatérré változtatták a Melbourne parkot.
 
Tovább gyűrűzik Woods szexbotránya 2009. december 11. 17:12 Szoros egymásutánban vallanak színt azok a hölgyek, akik a múltban közelebbi kapcsolatba kerültek Tiger Woodscal. Legutóbb egy keresett modell, Jamie Jungers panaszolta el bánatát egy amerikai országos tévécsatornának, és elmondta, most már csupán az összetört szíve emlékezteti a világsztár golfozóra.
 
Lebukott Terry drogdíler édesapja! 2009. november 9. 15:50 A News of the World felfedte, mivel egészíti ki fiától kapott „zsebpénzét” John Terry édesapja: drogot árul, ráadásul abból is a keményebb fajtát, kokaint. Ted többek között a bulvárlap újságírójának is adott el anyagot, és bár arra kérte, mindez maradjon köztük, az üzletet még video is megörökítette.
 
Elhunyt Ronaldo AIDS-es ágyasa 2009. július 11. 17:24 AIDS-ben elhunyt Ronaldo transzvesztita-botrányának kirobbantója. Andreia Albertini immunrendszere olyannyira legyengült a gyógyíthatatlan kórtól, hogy egy, az agyát megtámadó betegség végzetesnek bizonyult a számára. A brazil csatárral kapcsolatos botránya 2008 áprilisában robbant ki, de a pontos részletek a mai napig nem ismertek.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu