Tovább gyűrűzik Woods szexbotránya

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 11. 17:12
Szoros egymásutánban vallanak színt azok a hölgyek, akik a múltban közelebbi kapcsolatba kerültek Tiger Woodscal. Legutóbb egy keresett modell, Jamie Jungers panaszolta el bánatát egy amerikai országos tévécsatornának, és elmondta, most már csupán az összetört szíve emlékezteti a világsztár golfozóra.


 

Szinte nincs olyan nap, hogy ne kürtöljön világgá a sajtó újabb fejleményeket Tiger Woods zavaros magánéletét illetően: ezúttal egy szőke modell, Jamie Jungers terítette ki a szennyest.

„Még 2005-ben, egy Las Vegas-i szórakozóhelyen gabalyodtunk össze, titkos kapcsolatunk 18 hónapig tartott. Ma már csak az összetört szívem emlékeztet rá” – sírta el bánatát Jamie az NBC amerikai televíziós csatornának.

Egy escortszolgálat tulajdonosa úgy nyilatkozott, a kétgyermekes Tiger szexuális étvágyához hasonlóval még ő sem igen találkozott.

„A világ bármely részén járt, nekünk az volt a feladatunk, hogy lányokat közvetítsünk ki neki. A pénzzel nem foglalkozott, egy hétvégére gond nélkül rászánt akár 40 ezer dollárt is.”

Felesége fényképét elnézve felvetődik a kérdés: erre mégis miért volt szükség, Tiger?

 

A FELESÉG...

Elin Nordegren, és néhány szerető fotója a teljesség igénye nélkül.

 

Rachel Uchitel

 

Joslyn James

 

Kolika Moquin

 

Jamie Jungers

 

Jamiee Grubbs

 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu