Elhunyt Ronaldo AIDS-es ágyasa

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 11. 17:24
AIDS-ben elhunyt Ronaldo transzvesztita-botrányának kirobbantója. Andreia Albertini immunrendszere olyannyira legyengült a gyógyíthatatlan kórtól, hogy egy, az agyát megtámadó betegség végzetesnek bizonyult a számára. A brazil csatárral kapcsolatos botránya 2008 áprilisában robbant ki, de a pontos részletek a mai napig nem ismertek.



Ronaldo még a Milanban futballozott, amikor szexbotránya megrengette az egész futballvilágot: egy Sao Pauló-i party után három transzvesztitát rendelt fel a szobájába, akik azonban a korábban megbeszéltekkel ellentétben pénzt nem láttak szolgálataikért. Panaszaikkal a nyilvánossághoz fordultak.

A Fenomén azzal védekezett, hogy ő valójában lányokkal akarta múlatni az idejét, ám mikor rájött a „furfangra”, azonnal kiparancsolta az ágyából az erősebb nemet képviselő, ám női ruhába bújt „munkavállalókat”.

Noha Ronaldo megpróbálta eltussolni az ügyet, a bulvármédia elől nem volt menekvés, és ízekre szedték a brazil támadót, utalván nemi elhajlására.

A napokban azonban ismét felemlegették az ügyet, a történet kirobbantója, Andreia Albertini szervezete ugyanis olyannyira legyengült az AIDS következtében, amelyet még 2006-ban kapott el, hogy egy, az agyát megtámadó betegség napok alatt végzett vele.

Andreia kedden kómába esett, és bár mindent megtettek az orvosok egy Sao Pauló-i kórházban azért, hogy megmentsék az életét, pénteken megállapították a halál beálltát.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu