KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BOSNYAK_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Kinevezték az új bosnyák kapitányt 2014. december 14. 13:20 A Bosnyák Labdarúgó Szövetség a korábbi jugoszláv válogatott Mehmed Bazdarevicet nevezte ki a nemzeti csapat szövetségi kapitányává.
 
Vb-gól Messitől, meghajolt Bosznia 2014. június 16. 01:55 Nem lesz gondja a továbbjutással Argentínának, amely Bosznia-Hercegovinát verte az F-csoport vasárnapi nyitányán 2-1-re a riói Maracanában. Nem szakadtak meg Kolasinac gyors öngólja után a gaúchók, a délszlávok pedig nem tudták feltörni a védelmet az első félidőben. Aztán jött Messi. 2006 után ismét vb-góllal jelentkezett, amelynek során egy kényszerítővel rázta le Besicet, majd eltáncolt a védőfal előtt. Ibisevic szépítése már nem változtatott a lényegen a hajrábam. Elmondható, hogy helytállt Bosznia, akárcsak a védekező középpályáján szerephez jutó FTC-futballista, Muhamed Besic.
 
Nincs Eb Portugália nélkül! A vége: 6-2! 2011. november 15. 23:55 VIDEÓK! Portugália kijutott a jövő nyári labdarúgó Európa-bajnokságra, miután 6-2-es verést mért a bosnyákokra Lisszabonban kedd este. A játéknap folyamán a horvátok, a csehek és az írek is kvalifikálták magukat a pótselejtezőből. 2000 óta minden nagy tornán ott vannak a luzitánok. Cristiano Ronaldo és Nani vezérletével előbb 2-0-ra, majd 3-1-re vezetett a Bento-csapat, s bár még Lulic rejtélyes kiállítása után is tudtak kozmetikázni a vendégek (3-2), a vége kiütés lett, nem úszták meg féltucat alatt.
 
„Egy gól elég lehet a portugál bukáshoz” 2011. november 15. 14:34 22:00, ÉLŐ! A spanyolokon, az olaszokon, a németeken és a franciákon kívül Portugália volt az egyetlen válogatott, amely az összes nagy tornára kvalifikálta magát az előző évtizedben, s Cristiano Ronaldóék nagyon nem szeretnék, hogy megszakadjon most ez a sorozat. Ugyanakkor rosszabb helyzetből indulnak a nagy áttörésre váró Bosznia-Hercegovina ellen, mint két éve, a vb-pótselejtezőben. Nyerniük kell, ha ott akarnak lenni a 2012-es Eb-n. NIncs sok hiányzó: Carvalho, Bosingwa, illetve Salihovic.
 
Bosnyák hadüzenet a portugáloknak 2011. november 14. 12:04 Miralem Pjanic, a bosnyákok ásza képesnek tartja csapatát arra, hogy elcsapja Portugáliát a keddi Európa-bajnoki pótselejtezőn.
 
Piszkálták CR7-et, beintett – fénykép 2011. november 11. 14:42 Cristiano Ronaldót „Messi, Messi!” kiáltásokkal inzultálták a reptéren és a stadionban a bosnyák szurkolók, majd lézerezték a portugál válogatott edzésén, mire az aranylabdás bemutatott. A két ország válogatottja este nyolc órakor lép pályára Zenicán az Európa-bajnoki pótselejtező első felvonásán – újabb menet CR7 és a hazai drukkerek között.
 
Portugália és a határtalan tisztelet 2011. október 13. 15:50 Paulo Bento portugál szövetségi kapitány óvatosan fogalmazott az esélyekről a Bosznia-Hercegovina elleni Európa-bajnoki pótselejtező kapcsán.
 
Bosnyák-portugál, török-horvát az Eb-ért 2011. október 13. 13:15 Két rangadót hozott az Eb-pótselejtezők csütörtöki krakkói sorsolása, megismétlődik a dél-afrikai vb-ért rendezett Bosznia és Hercegovina-Portugália párharc, illetve a török pokolba kénytelen látogatni a jó erőkből álló Horvátország. Némi kárpótlást kapott a sorstól a 2010-es vb-ről kérdéses körülmények között lemaradt Írország, amely a leggyengébbnek tűnő észt válogatottal találkozik, míg igazi kétesélyes csata elé néz Csehország és Montenegró.
 
A franciák ellenfele nemcsak Bosznia… 2011. október 10. 19:27 …hanem az elbizakodottság. Florent Malouda páratlan önbizalma legalábbis arról árulkodik, a Les Bleus-nél el sem tudják képzelni, hogy ne az ő diadaljárásukat harsogja a szerdai lapok címoldala. Ha botlanak, az egész Blanc-féle paradigmaváltás kudarcot vall.
 
Éljen az albán-magyar barátság! – blog 2011. június 7. 18:45 Alkalmi bloggerünk, TuTibi nem bír magával, és már hétfőn elkezdte ajánlgatni a kedd esti Bosznia-Albánia Európa-bajnoki selejtezőt. A szorzón megakadt a szeme, és pénzszagot érez. Hogy az orra csal-e? A vasárnapi lengyel-argentin már bizonyította, tud ő jókat mondani.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu