KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BOGDAN_ADAM"
Rodgers: Nem vesszük meg Bogdánt 2015. január 26. 23:14 Brendan Rodgers cáfolta, hogy a Liverpool tervezné a Bolton 27 éves, magyar válogatott kapusának, Bogdán Ádámnak a leigazolását. Az LFC menedzsere a Chelsea elleni Ligakupa-elődöntő-visszavágó előtt adott sajtótájékoztatón reagált a kérdésben.
 
Íme, 2013 legjobb magyar sportolói! 2013. december 12. 14:24 A hazai sportszövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik, hogy kik sportágukban az év legjobbjai. Idén 47 sportág szövetsége voksolt a sportolókra, akik közül kiemelkedik a fallabdázó Krajcsák Márk, aki tizedszer kapott helyet a legjobbak listáján, míg a sportlövő Sidi Péter és a tornász Berki Krisztián egyaránt kilencedszer nyert sportágában. A kézilabda még nem jelölte meg a legjobbjait a most zajló világbajnokság miatt.
 
Komplikációk Bogdánnál, idén már nem véd 2013. november 12. 11:49 Komplikációk léptek fel Bogdán Ádám rehabilitációjában, így az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Bolton Wanderers magyar válogatott kapusa ebben az évben már biztosan nem lép pályára.
 
Mandzukic mezhez juttatta az SH-olvasót 2013. május 29. 15:25 Népszerű volt az SH BL-döntős játéka, amelyben a Dortmund-Bayern München mérkőzés első góljának percére kellett tippelnetek. Közel 1500-an szálltak harcba a nyereményért, egy dedikált Bogdán Ádám-mezért! Csak néhányan találták telibe a 60. percet, ekkor szerezte Mario Mandzukic a Bayern vezető találatát, a végül 2-1-es bajor győzelemmel záruló csúcsmeccsen. A hétfői sorsolás egy Nógrád megyei olvasónknak kedvezett, akit már értesítettünk is. Korbely Zsolt lesz a mez boldog tulajdonosa!
 
Drámai Hull-feljutás, sírhatnak Bogdánék 2013. május 4. 21:45 Eljött a végelszámolás ideje a Championshipben, bajnok a Cardiff, szintén automatikus feljutó a Hull, playoffban folytathatja a Watford, a Brighton, a Crystal Palace és a Leicester. Kiesett a tavaly még élvonalbeli Wolverhampton, valamint a Peterborough és a Bristol City. A Hull drámai körülmények között veszített el két pontot (a hosszabbításban két tizenegyest is megítéltek, az elsőt kihagyták a hazaiak, a másodikat belőtte a Cardiff), de a rivális Watford emberhátrányban nem tudta bevinni a hőn áhított győztes találatot, sőt, a Leeds győztesen távozott London külvárosából. Így a Hull a feljutó. Bogdán Ádám csapata, a Bolton a Blackpool elleni hazai botlás miatt a következő szezont is a másodosztályban futballozza végig.
 
Bogdán az év legjobbjai között 2012. december 13. 15:48 A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. A voksolás történetében az abszolút csúcstartó Portisch Lajos sakknagymester, aki 23-szor lett első 1964 és 1994 között. Az idei győztesek közül kiemelkedik a szintén sakkozó Polgár Judit és Lékó Péter. Előbbi tizenhetedszer, míg utóbbi tizenkettedszer lett az év legjobbja.
 
Bogdán 2015-ig a Boltoné! 2012. november 29. 18:49 Egy évvel, 2015 nyaráig kötött szerződéshosszabbítást a magyar válogatott kapusa, Bogdán Ádám a másodosztályú Bolton Wanderersszel - olvasható a klub hivatalos honlapján.
 
Angol vb-kerettag igazolt Bogdánékhoz 2012. szeptember 21. 15:03 Az Aston Villa Twitter-oldalán megerősítette, hogy pénteken három hónapra kölcsönadta 30 éves, angol válogatott balbekkjét, Stephen Warnockot a másodosztályú Bolton Wanderersnek.
 
Vetélytársat keresnek Bogdán Ádámnak 2012. július 12. 13:52 A Bolton Wanderers a 2011/2012-es szezonban 18. helyen végzett a Premier Leaguben, ezért lecsúszott az angol másodosztályba, az egyébként szintén erős Championshipbe. Ez a keretben is változásokat idézett elő.
 
Odébbállt Bogdán riválisa 2012. június 13. 19:50 Másfél évtized után elhagyja a Boltont a finn válogatott kapus Jussi Jääskaläinen, aki marad az első osztályban, hiszen a feljutó West Hamhez írt alán egy plusz egy évre.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu