Mandzukic mezhez juttatta az SH-olvasót

Szerző: SHLétrehozva: 2013. május 29. 15:25
Népszerű volt az SH BL-döntős játéka, amelyben a Dortmund-Bayern München mérkőzés első góljának percére kellett tippelnetek. Közel 1500-an szálltak harcba a nyereményért, egy dedikált Bogdán Ádám-mezért! Csak néhányan találták telibe a 60. percet, ekkor szerezte Mario Mandzukic a Bayern vezető találatát, a végül 2-1-es bajor győzelemmel záruló csúcsmeccsen. A hétfői sorsolás egy Nógrád megyei olvasónknak kedvezett, akit már értesítettünk is. Korbely Zsolt lesz a mez boldog tulajdonosa!


A legtöbben a 23. percre várták az első gólt a találkozón, de akadt olyan is, aki az első percre voksolt, és olyan is, aki még merészebb tippet adott le, a 90+5. percet ikszelte be! Utóbbi esetben sorsolnunk sem kellett volna.

A győztes nem csak a sorsolás miatt mondhatja magát szerencsésnek, hanem azért is, mert a gól a 60. perc legelején született (59:01), továbbá a helyesen tippelők között ő adta le a legkésőbb voksát (másfél órával a meccs előtt).

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Egy kattintás egy Bogdán-mezért!
BL-DÖNTŐS JÁTÉK az SH-tól, amelyben BOGDÁN-MEZT nyerhetsz egy apró kattintással! A világ legegyszerűbb Facebook-alkalmazása: CSAK IKSZELNED KELL EGYET! Tippeld meg, hányadik percben esik az első gól a Dortmund-Bayern meccsen, a...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu