Vetélytársat keresnek Bogdán Ádámnak

Szerző: SHLétrehozva: 2012. július 12. 13:52
A Bolton Wanderers a 2011/2012-es szezonban 18. helyen végzett a Premier Leaguben, ezért lecsúszott az angol másodosztályba, az egyébként szintén erős Championshipbe. Ez a keretben is változásokat idézett elő.


 

Bogdán Ádám az idény során stabilizálta helyét a Bolton Wanderers kezdőcsapatában, azonban akit kiszorított, a veterán Jussi Jääskeläinen tizenöt év után elhagyta a csapatot, és egy évre a PL-be visszajutott West Ham Unitedbe igazolt - egyelőre úgy néz ki, első számú kapusnak.

Owen Coyle, a Bolton menedzsere ezért buzgón keres valakit, aki métó vetélytársa lenne Bogdánnak a következő szezonban. "Bárki jön, rögtön küzdhet is Ádámmal az egyes mezért - mondta a menedzser. - Nem második számú kapust akarok igazolni. Olyasvalakire van szükségem, aki nyomást helyez Ádámra, és ezzel tisztában is van."

"Ádám kétségtelenül sokat fejlődött az előző szezonban nálunk és a magyar válogatottban. De még van benne lehetőség, hogy egyre jobb és jobb legyen, és neki is szüksége van valakire, akivel küzdenie kell, hogy végül az lehessen, aki lehetne."

A menedzser elsődleges célpontja a 28 éves Andy Lonergan, a Leeds United kapusa, akinek veszélyben a helye, klubja ugyanis leigazolta a helyére a 34 éves ír válogatott Paddy Kennyt.

A Boltonnak ugyanakkor tehetséges fiatal kapusai is vannak - Rob Lainton és Jay Lynch -, de Colye a következő szezonra egy tapasztaltabb hálóőrt keres.

Címkék: bogdan_adam
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu