KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BIRNBAUER_ZOLTAN"
Jól teljesített a magyar kamionos 2011. június 24. 12:21 Az OXXO Energy Drink csapata stabilan teljesítette a versenyhétvégét Nogaróban: versenyzője, Birnbauer Zoltán kétszer lett 12., de összejött egy 14. és egy 15. helyezés is. Az istálló elégedett volt a pilóta szereplésével, maga a főszereplő azonban még jobb szeretne lenni.
 
Küzdelmes hétvége a kamion Eb-n! 2011. május 24. 18:21 Május 21-22-én Misanoba látogatott a Kamion Európa-bajnokság mezőnye: az OXXO Team újításokkal érkezett a híres pályára, remélve, hogy ismét Eb pontokat szerezhet. Komplett új hátsó hidat, új differenciálművet, új lengéscsillapítókat kapott „Tiby”, azaz a csapat, amely a magyarországi, igen drága pályabérlés miatt a versenyen próbálta megfelelően beállítani a gépóriást.
 
Misanóban folytatódik a kamionos Eb 2011. május 17. 10:31 Az autósportban megszokott módon az első Európa-bajnoki futam után, mint már arról beszámoltunk, teljes felújításon esett át „Tiby”, az OXXO Energy Truck Race Team versenykamionja.
 
Eb-pontok az első versenyhétvégén! 2011. április 29. 12:48 Az április 23-24-ei hétvégén a híres angliai pályán, Donington Parkban rendezték a kamionos Európa-bajnokság első futamát, amelyen az Oxxo Team versenyzője, Birnbauer Zoltán értékes pontokat gyűjtött.
 
Megerősödött a kamionos Eb mezőnye 2011. április 20. 11:13 A tavalyi szezonhoz képest alaposan megerősödött a mezőny, új szabályok is életbe lépnek, de Birnbauer Zoltán így is optimistán, hatalmas harci kedvvel várja a kamionos Európa-bajnokság nyitányán. Az Oxxo Energy Racing Team versenyzője idén új festésű, technikailag is sokat módosított géppel áll rajthoz a sorozatban.
 
Nagy magyar remények az Eb-futamokon 2011. április 7. 16:38 Idén már túl van az Oxxo Energy Racing Team egy franciaországi MAN gyári teszthéten, gőzerővel készül a szezonra, a pilóta továbbra is Birnbauer Zoltán lesz. Jobbágy Ákos csapatfőnök pedig mindemellett azon dolgozik, hogy megvalósítsa a tavaly tragikus balesetben elhunyt Szobi Balázs talán legnagyobb álmát, hogy újra kamionok dübörögjenek a Hungaroringen.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu