KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BERND SCHUSTER"
Korábbi Real-edző a Málagánál 2013. június 14. 15:09 Újabb exrealos edzőt talált magának a Málaga, amely öt évre kinevezte a német Bernd Schustert - erről a klub hivatalos honlapja adott ki közleményt pénteken.
 
Korábbi Real-edző a Wolfsburgnál 2012. december 20. 16:11 Bernd Schuster lesz a Wolfsburg új vezetőedzője, az 53 éves németet pénteken mutathatják be, mint a Farkasok új mesterét - írja a bild.de.
 
Lemondott a korábbi Real Madrid-edző 2011. március 15. 11:49 A török média kész tényként közli, hogy lemondott a Besiktas német vezetőedzője, Bernd Schuster a csapat gyászos szereplése miatt.
 
Raúlt Törökországba csábítják 2010. június 19. 10:13 Három héten belül eldől Raúl sorsa, amikor a Real Madrid támadója visszaérkezik a fővárosba nyaralásáról. A játékost egykori edzője, Bernd Schuster a Besiktashoz hívja.
 
Korábbi Real-edző a Besiktas új trénere 2010. június 10. 16:44 A Real Madrid egykori edzőjét, Bernd Schustert nevezte ki vezetőedzőjévé a legutóbb negyedik Besiktas.
 
„Ronaldo nélkül dögunalom ez a Real!” 2010. február 24. 17:50 Ördöngösen cselez, gyors, kiszámíthatatlan - és gólokat lő. Cristiano Ronaldo a jelenkori modern labdarúgás egyik állócsillaga, tehetsége vitathatatlan. Így gondolja mindezt a Real Madrid egykori edzője, Bernd Schuster is. A német szakember nem rejtette véka alá véleményét, mi több, alaposan beolvasott a csapatnak.
 
Schuster lehet a Wolfsburg új edzője 2010. január 26. 17:42 Egybehangzó sajtóértesülések szerint Bernd Schuster lehet a VfL Wolfsburg új vezetőedzője. A Real egykori mestere a hétfőn menesztett Armin Veh helyét foglalhatja el a Farkasoknál.
 
Hazájában edzősködhet tovább Schuster 2009. január 21. 15:49 A jelek szerint nem sokáig marad csapat nélkül Bernd Schuster. Spanyol sajtóértesülések szerint a Real Mardid labdarúgócsapatának idény közben menesztett vezetőedzője már előszerződést kötött a VfB Stuttgarttal, miszerint ő veszi át Markus Babbeltől a kispadot.
 
Már be is mutatták a Real új edzőjét! 2008. december 9. 12:33 Ramón Calderón klubelnök rábólintott Pedja Mijatovics sportigazgató javaslatára, és azonnali hatállyal menesztették Bernd Schustert. A szerdai, Bajnokok Ligája mérkőzésen már nem a német tréner, hanem Juande Ramos irányítja a Real Madrid labdarúgócsapatát, akinek megbízatása a spanyol fővárosban első nekifutásra 2009. június 30-ig szól. A hírt kedden dél körül a marca.com spanyol internetes oldal szellőztette meg, majd a királyi gárda hivatalos oldala is megerősítette az értesülést. Az új trénert immáron hivatalosan is bemutatták.
 
Iker Casillas: Nincs esélyünk címekre 2008. december 9. 12:19 Eddig még csak egy sorozatból, a szakmailag legalacsonyabb presztízsértékkel bíró Spanyol Kupából esett ki a Real Madrid labdarúgócsapata, amely a Bajnokok Ligájában és a bajnoki versenyfutásban is erősen érintett még, az együttes Eb-győztes kapuvédője, az Aranylabda-szavazáson negyedik helyen végző Iker Casillas már most úgy véli: a szezonban cím nélkül maradnak a királyiak.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu