„Ronaldo nélkül dögunalom ez a Real!”

Szerző: shLétrehozva: 2010. február 24. 17:50
Ördöngösen cselez, gyors, kiszámíthatatlan - és gólokat lő. Cristiano Ronaldo a jelenkori modern labdarúgás egyik állócsillaga, tehetsége vitathatatlan. Így gondolja mindezt a Real Madrid egykori edzője, Bernd Schuster is. A német szakember nem rejtette véka alá véleményét, mi több, alaposan beolvasott a csapatnak.


„Ha nem játszik Cristiano Ronaldo, a Real Madrid úgy focizik, hogy nem is kell altató éjszakára - élcelődött a német edző. - Egykoron Zinedine Zidane miatt imádtam nézni a Realt, ma pedig csak és kizárólag Cristiano Ronaldo érdekel a csapatból. Ha ő játszik, nézem őket, ha nem, elkapcsolok.”

A királyiakat 2007 és 2008 között irányító tréner nem kíméli egykori csapatát, szerinte a portugálon kívül a többi labdarúgó képtelen színt vinni a blancók játékába. Úgy véli, a Real Madrid nélküle az egyik legmonotónabb, legunalmasabb, legegysíkúbb futballt produkálja.

„Anno szerettem volna leigazolni David Villát, mert ő is szenzációsan jó futballista - folytatta a Marcának nyilatkozó szakember. - Sokan azonban nem látták volna szívesen a Realban.” 

Csicsergik, Raúl volt a szószóló, ő nem akarta elsősorban, hogy a támadó Madridba igazoljon. A korábbi kiváló középpályás viszont nem kívánta megerősíteni az információt.

Az 50 éves Schuster egyébként 1998 és 1990 között 62-szer öltötte magára a fővárosiak fehér szerelését, ezalatt 13 gólt szerzett. 

A Real huszonhárom fordulót követően, 56 pontot gyűjtve két egységgel lemaradva második a címvédő Barcelona mögött a spanyol pontvadászatban. Cristiano Ronaldo az együttes 59 góljából 12-t vállalt magára.  

Reuters
Schustert 2008-ban rúgták ki a Realtól Fotó: Reuters
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu