Hazájában edzősködhet tovább Schuster

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 21. 15:49
A jelek szerint nem sokáig marad csapat nélkül Bernd Schuster. Spanyol sajtóértesülések szerint a Real Mardid labdarúgócsapatának idény közben menesztett vezetőedzője már előszerződést kötött a VfB Stuttgarttal, miszerint ő veszi át Markus Babbeltől a kispadot.


A barcelonai Sport című lap szerint Bernd Schuster lesz a VfB Stuttgart labdarúgócsapatának új vezetőedzője. A katalán lap már azt is tudni véli, hogy a szakember már megkötötte az előszerződést is a svábokkal, amely szerint 2009. július elsejétől két éven át ő lesz a vezetőedző.

A Sid német hírügynökség kérdésére a Stuttgart szóvivője tagadta, hogy Schuster kerülne nyártól a VfB kispadjára.

A stuttgartiaknak mindenesetre igyekezniük kell, hogy találjanak egy új trénert. Armin Veht – aki 2007-ben bajnoki címig vezette a csapatot – a szezon közben a pocsék eredmények miatt menesztették. A korábbi válogatott futballista azonban nem rendelkezik a munkavégzéshez szükséges papírokkal, így csak a szezon végéig kapott haladékot a szövetségtől.

Nem csak Schuster az egyetlen jelölt a stuttgarti kispadra. Német híradások szerint a Freiburg szakvezetője, Robin Dutt is esélyes a trénerposztra.

Az NSZK válogatottjával 1980-ban Európa-bajnokságot nyerő Schustert decemberben menesztette a Real vezetősége.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu