KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BERNAT_ZOLTAN"
Ki (mi) szúrta le az elnököt? 2008. december 2. 12:33 Nem nagyon értem, hogy mi zajlik az utóbbi időben a pást körül.
 
Visszavonul a leváltott vívókapitány 2008. november 28. 18:55 Ahogy az várható volt a pekingi olimpia után, változások történtek a Magyar Vívószövetség (MVSZ) életében. A szövetségi kapitányok személyére is fény derült az elnökségi ülés befejezése után. A tőrözők korábbi vezetőjét, Bernát Zoltánt a legeredményesebb magyar paralimpikon, Szekeres Pál váltja, míg a párbajtőrözőket továbbra is Kulcsár Győző, a kardozókat pedig Nébald György irányítja. Bernát péntek este a SportHirado.hu-nak elárulta, hogy ezennel befejezi tevékenységét a vívósportban. A nap másik fontos bejelentését Gémesi György, a szövetség elnöke tette, aki elmondta, lemond posztjáról.
 
Pengeváltás a magyar vívósportban 2008. november 17. 18:17 Kedden felszáll a köd a Magyar Vívószövetségben, az előkészítő bizottság a tizenhárom jelölt közül tesz javaslatot az elnökségnek a kardozók, a párbajtőrözők és a tőrözők szövetségi kapitányi posztjára. Mindhárom fegyvernem eddigi szakvezetője versenyben van a tisztségért: Nébald György (kard), Kulcsár Győző (párbajtőr) és Bernát Zoltán (tőr) is.
 
Virginie és a veszett fejsze nyele 2008. október 30. 20:05 Nincs Zuschlag-ügy? Nincs. És Ujlaky-ügy? Az van. Áll a bál a tőrvívóknál. Órákon át hallgattam Bernát Zoltán szövetségi kapitány és Ujlaky Virginie panaszait, az egyik állít, a másik tagad. Mintha nem is ugyanarról beszélnének. Azt pedig mondanom sem kell, egymással már régóta nem állnak szóba.
 
Ujlaky maradna, de lenne hová mennie 2008. október 29. 16:20 Ujlaky Virginie legszívesebben maradna Magyarországon, ha ügye mégsem rendeződik, akkor Franciaországban vagy az Egyesült Államokban vívhat tovább. Sőt Ausztriába és Németországba is hívják. Bernát Zoltán, a tőrvívók szövetségi kapitánya nem hajlandó együttműködni a „sportszerűtlenség fogalmát kimerítő” versenyzővel. Ha jogerőssé válik a fegyelmi bizottság egyéves, felfüggesztett eltiltása, akkor a szakvezetői teendőket újraválasztása esetén sem látná el.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu