KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BALZSAY KÁROLY GÉZA"
Balzsay Belfastban védheti meg címét 2012. május 21. 22:17 Július 7-én vagy 14-én, Belfastban védheti meg címét Balzsay Károly, a Boksz Világszövetség (WBA) nagyközépsúlyú világbajnoka, akinek az északír Brian Magee-vel kell megmérkőznie.
 
Balzsay kiütéssel tért vissza 2010. július 31. 21:35 Balzsay Károly kiütéses győzelemmel tért vissza nyolc hónapos szünet után az Universum hamburgi gáláján.
 
Megvan a visszatérő Balzsay ellenfele! 2010. július 20. 19:40 A francia Aziz Daari ellen tér vissza a szorítóba Balzsay Károly, a korábbi nagyközépsúlyú profi ökölvívó-világbajnok.
 
Balzsay veresége sokba kerülhet 2009. december 4. 22:49 Pontozásos vereséget szenvedett Balzsay Károly a söldeni bokszgálán, így nem tudta elhódítani veretlen klubtársától, Eduard Gutknechttől a WBO (Boksz Világszövetség) interkontinentális övét. A magyar bunyózónak akár a pályafutása is veszélybe kerülhet.
 
Balzsay: Üzenem, nem vonulok vissza! 2009. augusztus 24. 19:42 Döbbenetes pillanatokat élt át Balzsay Károly és a honi bokszszerető közönség szombat este. A német Robert Stieglitz technikai K.O.-val győzött ellene, a WBO nagyközépsúlyú világbajnoki övét ezzel elveszítő magyar bunyós pedig lépni sem tudott a fáradtságtól. Hordágyon kellett levinni a ringből, miközben majdnem megfulladt! Balzsay a SportHirado.hu-nak elmondta, a lelki sebek sokkal jobban fájnak a testi megrázkódtatásoknál, ugyanakkor megígérte, ha rajta múlik, nem vonul vissza. Igaz, idén már biztosan nem bokszol.
 
Hordágyon vitték le Balzsayt! 2009. augusztus 22. 23:05 Balzsay Károly nemes küzdelemben elveszítette a WBO nagyközépsúlyú világbajnoki címét a német Robert Stieglitz-cel szemben a budapesti Syma-csarnokban szombat este. A német technikai KO-val diadalmaskodott, a 11. menetben ért véget a mérkőzés. Másodszorra nem sikerült a címvédés, ez volt az Universum Box-Promotion magyar bunyósának első veresége profi pályafutása során. Hordágyon vitték le a ringből Balzsayt, pár óráig megfigyelés alatt tartják, röntgen-vizsgálatnak is alávetik.
 
Győzelemre készül szombaton Balzsay 2009. augusztus 17. 16:22 Balzsay Károly szerényen, de töretlenül készül a szombati, Robert Stieglitz elleni világbajnoki mérkőzésére. A magyar bunyós a Boksz Világszervezet (WBO) nagyközépsúlyú övét védheti meg a budapesti Syma Csarnokban. Mint azt Balzsay elmondta, mindenképpen győzni szeretne a gálán.
 
Három magyar a budapesti bokszgálán 2009. június 17. 18:01 Három magyar bokszolónak is szoríthatunk augusztus 22-én a Syma Sport- és Rendezvényközpontban megrendezésre kerülő Universum Box Promotion gálán - derült ki a rendezvény szerdai sajtótájékoztatóján. Balzsay Károly a német Robert Stieglitz ellen bokszol címmeccsen, de a Bedák-fivérek is a kötelek közé lépnek a budapesti bokszünnep alkalmával -írja a profiboksz.hu internetes portál.
 
Ez igen! Balzsay Amerikában bokszolhat! 2009. május 20. 21:23 Az amatőr korában 2004-ben olimpiai bajnok amerikai Andre Ward ellen bunyózhat az év végén Balzsay Károly, a WBO (Boksz Világszervezet) nagyközépsúlyú világbajnoka. Az oaklandi fenegyerek menedzsmentje legalábbis ezt szeretné elérni, ami már önmagában is hízelgő honfitársunkra. Balzsay előtte augusztusban bokszol majd.
 
Balzsay: Rosszul lettem a tetanusztól! 2009. április 30. 18:36 Balzsay Károly, a Boksz Világszervezet (WBO) nagyközépsúlyú világbajnoka múlt szombaton Krefeldben védte meg első ízben címét a szamoai-új-zélandi Maselino Masoe ellen. A meccs hevében azonban lebólintották a magyar bunyóst, akinek fejéből folyamatosan szivárgott a vér. A kiütéses győzelem miatti örömbe azonban üröm is vegyült: az összecsapást követően Karesz két tetanusz-injekciót is kapott, amiktől rosszul lett.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu