Ez igen! Balzsay Amerikában bokszolhat!

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 20. 21:23
Az amatőr korában 2004-ben olimpiai bajnok amerikai Andre Ward ellen bunyózhat az év végén Balzsay Károly, a WBO (Boksz Világszervezet) nagyközépsúlyú világbajnoka. Az oaklandi fenegyerek menedzsmentje legalábbis ezt szeretné elérni, ami már önmagában is hízelgő honfitársunkra. Balzsay előtte augusztusban bokszol majd.


Mindenképpen világbajnoki mérkőzésen szeretnék bokszoltatni legközelebb a promoterei Andre Wardot. Az Edison Mirandát játszi könnyedséggel legyőző amerikai klasszis promotere szerint a WBO világbajnok Balzsay Károly az első számú ellenféljelöltjük - mindezt a profiboksz.hu internetes portál tudatta.

„Most azonnal világbajnoki mérkőzést szeretnénk szervezni Andre-nak - nyilatkozta Dan Goossen, az amerikai bokszoló bokszistállójának vezetője. - Miranda legyőzése után egy szinten van az összes világbajnokkal. Mivel a WBC-bajnok Carl Froch most tudott le egy kötelező címvédést és Lucian Bute nehezen kimozdítható Kanadából, ezért az első számú jelöltünk a WBO bajnok Balzsay Károly.”

„Most erre fogunk koncentrálni. Balzsay egy kemény magyar bokszoló, aki legyőzte a nagyon kemény és 34-0-ás rekorddal bíró Denis Inkint. Ő egy megbecsült világbajnok és természetesen ezt mi is figyelembe vesszük. Balzsay egy olyan bunyós, akit szerintem el lehetne hozni az Államokba. Nagyon szívesen megszerveznénk ezt a meccset Oaklandban, Andre városában. 18 ezer néző menne ki egy ilyen találkozóra. Mindannyian azt gondoljuk, hogy Andre Ward a világ legjobb nagyközépsúlyú bokszolója jelenleg.”

Ami biztos: Balzsay augusztus 22-én Robert Stieglitz ellen lép kötelek közé, de az év utolsó hónapjaiban az amerikaiak szerint összejöhetne a meccs.

Ward egyébként Balzsayhoz hasonlóan még veretlen, 19 mérkőzéséből mindegyiket megnyerte, 12-szer kiütéssel győzött a 25 éves bokszoló. Balzsay 21 meccsből 21-szer nyert, 15-ször K. O.-val.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu