KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "AUSZTRAL_NOI_VIZILABDA_VÁLOGATOTT"
Nem jutottak a nyolc közé női pólósaink 2011. július 23. 10:43 Egyetlen góllal kikapott Ausztráliától a magyar női vízilabda-válogatott szombaton, így nem jutott be a negyeddöntőbe a sanghaji vizes világbajnokságon. A csapat így a 9-12. helyért folytatja, hétfőn Spanyolország vagy Kína lesz az ellenfele.
 
Pólóban kaptak ki a magyar csajok 2011. július 12. 10:19 Öt góllal kikapott a vendéglátó ausztráloktól a magyar női vízilabda-válogatott, amely Perth-ben edzőtáborozással összekötött barátságos meccsekkel készül a sanghaji vizes világbajnokság hétvégi nyitányára.
 
Büntetők okozták a magyarok vesztét 2008. augusztus 21. 12:40 Hatalmas küzdelem után a magyar női vízilabda-válogatott büntetőkkel veszített Ausztrália ellen, így a negyedik helyen végzett. Négy negyed után 7-7, a hosszabbítást követően 9-9 volt az eredmény, a ráadásban 3-2-re nyert a tengerentúli együttes. Az ausztráloknak a 2000. évi arany után ez a második olimpiai érmük, míg a mieinknek harmadik próbálkozásra sem sikerült felállni a dobogóra.
  
Az Egyesült Államok az első döntős 2008. augusztus 19. 09:49 Brenda Villa vezetésével, egyetlen találattal legyőzte az Egyesült Államok női vízilabda válogatottja az ausztrálokat a pekingi ötkarikás játékok elődöntőjében. Az észak-amerikaiak a harmadik negyedben parádéztak, és a győzelmet az abban a szakaszban mutatott játékukkal harcolták ki.
 
Ausztrália és Hollandia is elődöntős 2008. augusztus 17. 11:25 Magyarország Hollandia, míg az Egyesült Államok Ausztrália ellen játszik a pekingi olimpia női vízilabda tornájának elődöntőjében. A vasárnapi középdöntőben Ausztrália egy góllal bizonyult jobbnak Kínánál, míg a hollandok büntetőpárbajban verték a címvédő olasz együttest, amely így lemaradt az éremről és a folytatásban már csak az ötödik helyért mérkőzhet a házigazdákkal.
 
Pelle gólja pontot ért a válogatottnak 2008. augusztus 13. 08:15 Az utolsó pillanatok egyikében Pelle Anikó találatával a magyar női vízilabda-válogatott 7-7-es döntetlenre mentette az ausztrálok elleni találkozót a pekingi olimpián. Godova Gábor együttese a vége előtt három perccel még kétgólos hátrányban volt, de Pelle kétszer villant, a mieink pedig egy pontot szereztek.
 
Peking 2008, női vízilabda: ausztrál siker Görögország ellen 2008. augusztus 11. 11:05 Kétgólos győzelmet aratott az ausztrál női vízilabda-válogatott Görögország ellen a pekingi olimpiai női vízilabda torna B csoportjának első fordulójában. Ebbe a csoportba nyert besorolást a Hollandia ellen 11-9-es győzelemmel kezdő, Godova Gábor szövetségi kapitány által irányított magyar együttes.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu