KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ARGENTIN_FERFI_TENISZVALOGATOTT"
Djokovics feladta, Argentína Dk-döntős 2011. szeptember 18. 16:08 Nem tudta megmenteni a címvédő szerbeket a világelső Novak Djokovics sem, miután 6:7, 0:3-as állásnál feladta a vasárnapi Juan Martín del Potro elleni egyes mérkőzését a Davis-kupa világcsoportjának elődöntőjében. Az argentinok ezzel megnyerték a párharcot és a spanyolokkal találkoznak a fináléban.
 
Taróczy Balázs: hatalmas spanyol bravúr 2008. november 24. 10:21 Magyarország egyetlen felnőtt wimbledoni bajnoka, Taróczy Balázs is óriási bravúrnak tartja, hogy a spanyol férfi teniszválogatott idegenben nyert 3-1-re az argentin együttes ellen a Davis Kupa vasárnap befejeződött döntőjében. A legendás játékos úgy véli, Juan Martin Del Potro sérülése alapvetően befolyásolta a végkifejletet, sokkal nagyobb eséllyel küzdhetett volna a záró napon Fernando Verdasco ellen, akit alaposan feldobott a párosban aratott szombati siker.
 
Nadal hiányában Granollers a csapattag 2008. november 11. 17:30 A Spanyol Tenisz-szövetség kedden nyilvánosságra hozta az argentinok elleni Davis Kupa-döntőre készülő négy tagú válogatott névsorát: a világelső Rafael Nadal sérülése miatt Marcel Granollers a negyedik kerettag. Rajta kívül David Ferrer, Feliciano Lopez és Fernando Verdasco készül november 21-23-án Mar del Platán sorra kerülő fináléra.
 
Rafael Nadal nem utazik Mar del Platára 2008. november 10. 18:50 A világelső Rafael Nadal nem léphet pályára a spanyol teniszválogatottban az Argentína elleni, november 21-23-i Davis Kupa-döntőben, lévén jobb térde továbbra sincs jó állapotban. Erről a klasszis edzője, Toni Nadal beszélt. Az idén remek eredményeket elérő játékos már a sanghaji Mesterek Kupáján sem szerepelhet, a tornától éppen a DK-finálé miatt lépett vissza, mindenképpen segíteni szerette volna hazája együttesét.
 
Tenisz, DK: Córdoba vagy Mar del Plata az argentin javaslat 2008. szeptember 30. 09:14 Az argentinok Córdobát vagy Mar del Platát javasolják a spanyolok elleni tenisz Davis Kupa-döntő helyszínéül; erről tájékoztatták a nemzetközi szövetséget.
 
Tenisz, Davis Kupa: del Potro egyesben az argentin csapatban 2008. szeptember 17. 11:41 A szezonban remek formában játszó Juan Martin del Potro, valamint David Nalbandian játssza az egyeseket az argentin tenisz Davis Kupa-csapatban az oroszok elleni hétvégi elődöntőn.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu