KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ANTONIO_CONTE"
Sokk: Conte távozik a Juventustól 2014. július 15. 21:15 Egymás után három olasz bajnoki cím után elhagyja a Juventus labdarúgócsapatát vezetőedzője, Antonio Conte.
 
Conte marad a következő szezonra! 2014. május 19. 21:17 A következő szezonban is Antonio Conte tölti be a vezetőedzői posztot a Juventusnál - ezt a Bianconeri tudatta hétfő este Twitter-oldalán. Hosszabbításról nem szól a hír, a tréner szerződése egy év múlva jár le.
 
Conte: Történelmet írunk 2013. augusztus 19. 17:30 A Juventus egyetlen komolyabb felkészülési meccsét sem tudta megnyerni, ehhez képest 4-0-val lépte le a Laziót a Szuperkupában úgy, hogy játékát még talán a tavalyi Bayern is megirigyelhette volna. Hogy mennyire boldoggá tette Antonio Contét a fényes győzelem, arról már a meccs második félideje alatt is megbizonyosodhattunk, de azért értékelt is a Juve vezetőedzője.
 
Már idén kispadra ülhet Conte! 2012. október 5. 16:35 BRÉKING: négy hónapra csökkentették Antonio Conte eltiltását! A Juventus vezetőedzője december kilencedikén, a Stadio Renzo Barberában ülhet vissza újra a kispadra a Palermo ellen - hozta nyilvánosságra az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) illetékes fellebviteli testülete.
 
Bonuccit felmenthetik - Conte: 10 hónap? 2012. augusztus 8. 09:38 Felmentést kaphat a fogadási botrányban a Juventus két játékosa, Leonardo Bonucci és Simone Pepe, a vezetőedző, Antonio Conte viszont 10 hónapos eltiltással sújthatják - írja a La Gazzetta dello Sport szerdai számában.
 
Tizenöt hónapra eltiltják Contét? 2012. augusztus 2. 18:59 Antonio Conte akár 15 hónapos eltiltást is kaphat a jövő héten, ha nem tudja tisztázni magát az Olasz Labdarúgó-szövetség meghallgatásán, amelyet a Serie B-t megfertőző Calcioscomesse (fogadási botrány) ügyében tartanak a napokban.
 
Akár három évet is kaphat Bonucci 2012. július 28. 19:37 Az Olasz Labdarúgó-szövetség meghallgatásai csak augusztus elején kezdődnek Calcioscomesse ügyben, de az futballsajtó máris arról spekulál, milyen súlyos büntetést kaphatnak az érintettek. A Juve felkészül a legrosszabbra.
 
Conte kis bajban, Bonucci nagy bajban 2012. július 26. 12:13 Antonio Conte és Simone Pepe szankcióra, Leonardo Bonucci eltiltásra számíthat a FIGC Fegyelmi Bizottságától, miután a cremonai ügyészség átadta az ügyet a szövetségnek. Augusztus másodikán kezdődnek a meghallgatások.
 
Négy órán át faggatták Contét 2012. július 14. 00:36 Kihallgatta az Olasz Labdarúgó-szövetség vizsgálóbizottsága a Juventus labdarúgócsapatának edzőjét, Antonio Contét, akit egy korábbi játékosa kevert bele a fogadási botrányba. A hónap végén várhatóak ítéletek az ügyben.
 
Conte tagadja a bundavádakat 2012. május 28. 21:42 Antonio Conte határozottan tagadja, hogy ő vagy korábbi játékosai bundáztak volna. A szakember kitart amellett, hogy a Siena tiszta eszközökkel jutott fel az élvonalba, jelenlegi klubja, a Juventus pedig támogatásáról biztosította őt és a szintén besározott Leonardo Bonuccit.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu