KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ANDRE_SCHURRLE"
A Chelsea-é lehet a tél fogása 2015. január 29. 22:17 Egybehangzó olasz és angol források szerint a Chelsea 33 millió euróért plusz Mohamed Salah kölcsönadásáért cserébe mégiscsak szerződteti Juan Cuadradót, a Fiorentina szélsőjét.
 
Schürrle-tripla, elhúzott a Chelsea! 2014. március 1. 18:12 André Schürrle bő negyedóra alatt mesterhármast ért el a sereghajtó Fulham otthonában, a második félidőben, a Chelsea 3-1-re nyert, és kihasználva az Arsenal botlását négy ponttal vezeti az angol bajnoki tabellát! Eden Hazard két gólpasszt is adott. Az Ágyúsok sorsát Laurent Koscielny kezezése pecsételte meg a hajrá kezdetén, a büntetőt higgadtan értékesítette Jonathan Walters. Yaya Sanogo ziccert rontott a ráadásban. A Newcastle gálázott a Hull vendégenként, az Everton nehezen hozta a kötelezőt.
 
"Rooney nem fér be a német válogatottba" 2013. november 17. 16:08 André Schürrle, a Chelsea német támadója szerint Wayne Rooney, a rivális Manchester United csatára hiába alapembere az angol válogatottnak, hozzájuk, a németbe egészen biztosan nem férne be, mert szerinte minden pozícióra több tökéletes emberük is van.
 
"Mourinho kritikája sajnos jogos" 2013. november 6. 12:22 André Schürrle, a Chelsea német támadója szerint azok a kritikák, amelyeket menedzserük, José Mourinho fogalmazott meg a csapattal szemben a Newcastle Unitedtől elszenvedett 2-0-s bajnoki vereség után, sajnos jogosak. Már a Schalke ellen szerdán a Bajnokok Ligájában javítani kellene a hibájukat, hogy a lehető legkisebb időre térjenek csak le a portugál által kijelölt útról.
 
Schürrle közel a Chelsea-hez 2013. április 18. 11:25 Megy a kötélhúzás André Schürrle játékjogáért, a német válogatott támadó a hírek szerint a Bayer Leverkusentől a Chelsea-hez tart. A felek 20-25 millió euró közötti összegben állapodhatnak meg, a hétvégi tárgyalási forduló sok mindenről dönthet.
 
Német-holland: gyengült a Nationalelf 2011. november 15. 17:54 Influenza miatt felmentést kapott a szereplés alól a német válogatott egyik "tüzére", André Schürrle, aki így visszatérhetett klubcsapatához, a Leverkusenhez. A keddi játéknap rangadóján a hollandokkal méri össze az erejét a Nationalelf 20:45-től a hamburgi Imtech-Arenában.
 
Szupertehetségből milliárdos 2010. szeptember 16. 19:37 Hivatalos: a jövő nyártól a Bayer Leverkusenben futballozik Németország egyik legnagyobb csatártehetsége, André Schürrle. A Mainz futballistája 2016-ig szóló szerződést kap, amely összesen ötmillió eurót (közel másfél milliárd forintot) garantál számára.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu