"Mourinho kritikája sajnos jogos"

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 6. 12:22
André Schürrle, a Chelsea német támadója szerint azok a kritikák, amelyeket menedzserük, José Mourinho fogalmazott meg a csapattal szemben a Newcastle Unitedtől elszenvedett 2-0-s bajnoki vereség után, sajnos jogosak. Már a Schalke ellen szerdán a Bajnokok Ligájában javítani kellene a hibájukat, hogy a lehető legkisebb időre térjenek csak le a portugál által kijelölt útról.


 

A Chelsea newcastle-i 2-0-s veresége ellenére ugyan továbbra is második az angol bajnokságban, de az éllovas Arsenal előnye már öt pont, ami ugyan közel sem ledolgozhatatlan hátrány, de tíz forduló után már számottevő előnynek számít.

José Mourinho, a londoni Kékek menedzsere bírálta is a csapatát a meccs után, és német támadója, André Schürrle igazat ad neki. "Úgy gondolom, természetes, hogy ilyen csalódott volt - mondta a játékos a Daily Mirrornak. - Rossz napunk volt, nem játszottunk jól. Örülnie kellett volna?"

"Ha valamit rosszul csinálunk, vagy nem játszunk elég jól, akkor mindig azonnal megmondja nekünk. Gyakran teljesen közvetlenül, szemtől szembe. Szerintem teljesen rendjén való, ha a menedzser kritizálja a játékosait, mert nem futballoznak jól. Tudjuk, hogy minden meccsen el kell érnünk azt a szintet, amit ő kíván tőlünk."

"Nem csak arról van szó, hogy száz százalékot nyútsunk, és ugyanilyen motiváltak legyünk a nagy meccseken. A Chelsea-nek minden összecsapást meg kell nyernie. Nemcsak a Premier League-ben és a Bajnokok Ligájában, hanem a hazai kupákban is."

Schürrle szerint a Schalke elleni hazai BL-találkozó szerda este tökéletesen alkalmas arra, hogy visszatérjenek arra az útra, amely győzelmekkel van kikövezve. "A németeké jó csapat, tele olyan támadó szellemű játékosokkal, mint Julian Draxler, Kevin-Prince Boateng és Szalai Ádám."

"De ha a mi meccsünket játsszuk, mindazt, amire képesek vagyunk, akkor a Stamford Bridge-en győznünk kell. A Basel ellen gyengén játszottunk, ki is kaptunk itthon, ami azt is jelenti, hogy nőtt a nyomás a BL-ben, mert a következő meccseket meg kellett nyernünk. Egyszerűen muszáj továbbjutnunk, egy szerdai győzelemmel pedig közel kerülhetünk ehhez."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Nem Torres, Szalai! Bajban az Arsenal?!
A Chelsea és a Schalke lényegében a csoportelsőségért lép pályára, Fernando Torres hiányában lehet Szalai Ádám az estét felvillanyozó csatár? Elmondása szerint bizakodva készülnek a Bajnokok Ligája E-csoportjának újabb...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Mourinho: Megérdemeltük a vereséget
José Mourinho nem kertelt a newcastle-i vereség után: úgy véli, a Chelsea borzasztóan teljesített szombat délután, és teljesen megérdemelte, hogy egyetlen pontot se szerezzen....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu