Mourinho: Megérdemeltük a vereséget

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 3. 12:52
José Mourinho nem kertelt a newcastle-i vereség után: úgy véli, a Chelsea borzasztóan teljesített szombat délután, és teljesen megérdemelte, hogy egyetlen pontot se szerezzen.


 

A Chelsea 2-0-s vereségével öt pontra leszakadt az éllovas Arsenaltól a Premier League-ben, és menedzsere amúgy is kevés pozitívumot látott a találkozón.

„Természetesen aggódom az idegenbeli formánk miatt. Ebben a szezonban öt meccsből egyszer nyertünk és kétszer kikaptunk, ami akkor is kevés, ha nehéz pályákra mentünk” – mondta a portugál szakember.

„Minden hiányzott belőlünk, nagyon rossz teljesítményt nyújtottunk. Még csak agresszívak sem voltunk. Az ellenfél sebezhető lett volna, de rendre rossz megoldást választottunk.”

„Az első félidőben könnyedén megbonthattuk volna a Newcastle-t, csak be kellett volna játszani a labdákat a középpálya mögé. Ehhez képest csak passzolgattunk egy barátságos meccs tempójában.”

„Az előző években hasonló volt a helyzet: a Chelsea tarolt a kupákban, de a bajnokság nem. Tizenöt-húsz ponttal maradt le az első helyezettől, az egyik évben eleve csak azért indulhatott a Bajnokok Ligájában, mert előző tavasszal megnyerte azt. Még olyan is előfordult, hogy a csapat már decemberben kiszállt a bajnoki címért folyó harcból.”

Mourinho, némileg ironizálva, a saját felelősségét is elismerte:

„Tizenegy hibát vétettem a csapat összeállításánál. Ez az érzésem azt követően, hogy a csapatom ennyire rosszul játszott. Most át kell gondolnom, hogy miért is voltunk ilyen gyengék.”

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Elkaszálták a Chelsea-t Newcastle-ben
José Mourinho, a Chelsea menedzsere nem hiába mondta a Newcastle United elleni bajnoki előtt, hogy szerinte idén eddig ez lesz a legnehezebb meccsük a Premier League-ben. A portugál nem a levegőbe beszélt, csapata ugyanis nem...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu