"Rooney nem fér be a német válogatottba"

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 17. 16:08
André Schürrle, a Chelsea német támadója szerint Wayne Rooney, a rivális Manchester United csatára hiába alapembere az angol válogatottnak, hozzájuk, a németbe egészen biztosan nem férne be, mert szerinte minden pozícióra több tökéletes emberük is van.


 

Kedden Németország válogatottja Londonba utazik, hogy a Wembley Stadionban összecsapjon Anglia nemzeti tizenegyével. André Schürrle, a vendégek támadója meg van győződve Joachim Löw csapatának ütőképességéről, és szerinte egy olyan sztár, mint Wayne Rooney, aki az angol nemzeti csapat és a Manchester United alapembere, már be sem férne hozzájuk.

"Rooney nagyszerű játékos, de nekünk minden poszton megvannak a megfelelő embereink, talán kettő is mindenhova, így fogalmam sincs, Rooney hol férne el a német válogatottban" - mondta Schürrle, aki egyébként a Chelsea csapatában légióskodik, melynek menedzsere, José Mourinho, nyáron éppen Rooney megszerezéséért tett meg mindent - sikertelenül.

"Félre ne értsenek, én nem Rooney-t akartam kritizálni, hiszen nagyszerű játékos!" - tette hozzá a  23 éves támadó, aki 2010 óta 29 alkalommal szerepelt a Nationalelfben, és 11 gólt szerzett.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu