Schürrle közel a Chelsea-hez

Szerző: SHLétrehozva: 2013. április 18. 11:25
Megy a kötélhúzás André Schürrle játékjogáért, a német válogatott támadó a hírek szerint a Bayer Leverkusentől a Chelsea-hez tart. A felek 20-25 millió euró közötti összegben állapodhatnak meg, a hétvégi tárgyalási forduló sok mindenről dönthet.


A Chelsea már jóideje üldözi a játékost, akit a csapatnál zajló fiatalítási hullám egyik nagy dobásának szán. Más kérdés, hogy már így is tele a padlás támadó középpályásokkal a Kékeknél.

Mivel Rafa Benítez csak nyárig marad Londonban, valószínű, hogy az átigazolási politikáért felelő Michael Emenalo, esetleg Roman Abramovics tulajdonos valamelyik tanácsadója, vagy egyenesen az orosz milliárdos fejéből pattant ki az ötlet, hogy megad 20 milliót a német sztárért.

A helyzetet bonyolítja, hogy a Leverkusen éppen a CFC keretéből pótolná Schürrlét, a kölcsönben most is a Bundesligában szereplő, belga válogatott Kevin De Bruyne-t szemelték ki maguknak a gyógyszergyáriak. A londoniak csak kölcsönben engednék el a Werderben remeklő reménységet, a Bayer "örökbe" kéri.

A Leverkusen állítólag a Real tehetségét, a 31 másodosztályú bajnokin 19-szer eredményes Jesé Rodríguezt is szívesen látná a csapatban Schürrle pozíciójában.

Címkék: andre_schurrle
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu