KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "AMERIKAI_FERFI_VIZILABDA_VALOGATOTT"
Peches magyarok, egy gól döntött 2009. március 8. 14:15 Izgalmas találkozó várt a férfi vízilabda Volvo Kupa közönségére a záró játéknapon. A szombat esti magyar-szerb összecsapás döntetlenje után a gólkülönbség volt hivatott dönteni a torna első helyéről. A csapatok korábbi eredményeinek tükrében a magyar együttesnek tíz góllal kellett nyernie az Egyesült Államok legjobbjai ellen. A biztató kezdés után a félidőben leblokkoltak Kemény Dénes fiai, és az addig megszerzett hétgólos előny nem hogy tovább nőtt volna, de csökkent. Válogatottunk végül 13-4-re győzött, és ezzel másodikként zárta a hazai rendezésű tornát.
 
Megsüvegelték pólósainkat az amerikaiak 2008. augusztus 25. 08:25 Az amerikai férfi vízilabda-válogatott elsüllyedt a magyarok elleni küzdelemben - ezzel a címmel számolt be a The Washington Post vasárnap a pekingi olimpiai döntőről. vízilabdázóinknak így sikerült megszakítaniuk a magyar olimpiai csapatot Pekingben kisérő amerikai átkot.
 
Aranycsapat, harmadszor is aranycsapat! 2008. augusztus 24. 10:52 A magyar férfi vízilabda-válogatott egymás után harmadszor is olimpiai bajnok lett, miután iskolajátékkal múlta felül az Egyesült Államok nemzeti együttesét a pekingi vízilabdatorna döntőjében 14-10-re. Ezzel megvan a magyar olimpiai csapat harmadik aranyérme, a honi vízilabdasport történetében pedig a kilencedik elsőséget érték el Kemény Dénes tanítványai az ötkarikás játékokon.
  
Magyarország–USA, 4. negyed, élő: 14-10 2008. augusztus 24. 09:14 Elérkezett a várva várt pillanat, a Sydneyben és Athénban is diadalmaskodó magyar férfi vízilabda-válogatott harcba száll egymást követő harmadik olimpiai bajnoki címéért Pekingben. Gólgazdag csata a javából az amerikaiak elleni finálé, az első negyed után 6-4-re vezettek a mieink. félidőben 9-8 ide. Kövesse nyomon férfi vízilabda-válogatottunk aranycsatáját élőben a Sporthirado.hu-n!
 
A triplázás kapujában a Kemény-legények 2008. augusztus 24. 01:30 Közép-európai idő szerint vasárnap délelőtt 9 óra 40 perckor elérkezik a várva várt pillanat, a Sydneyben és Athénban is diadalmaskodó magyar férfi vízilabda-válogatott harcba száll egymást követő harmadik olimpiai bajnoki címéért Pekingben. Amennyiben a Kemény-legények felülmúlják a szerbeket az elődöntőben óriási meglepetésre megverő amerikaiakat, úgy delegációnk három aranyéremmel térhet haza a kínai fővárosból.
 
Peking 2008: az amerikaiak a németek elleni sikerrel elődöntősök 2008. augusztus 18. 09:26 Az Egyesült Államok válogatottja nyolc ponttal, első helyen zárt a B csoport küzdelemeiben a férfi vízilabdatornán, miután utolsó csoportmeccsén 8-7-re verte a német együttest. Az amerikaiak ezzel már biztosan elődöntősek, és a spanyol-szerb negyeddöntő győztesével mérkőzhetnek a döntőbe jutásért.
 
Peking 2008, férfi vízilabda: amerikai győzelem a horvátok ellen 2008. augusztus 16. 08:11 Meglepetésre 7-5-re kikapott a horvát férfi vízilabda-válogatott az Egyesült Államok legjobbjaitól. A mérkőzésen a második negyed volt a döntő, hiszen ezt 3-1-re hozták az amerikaiak. A további meccseken Görögország kijavította a mieink elleni vereséget, és simán győzte le Kanadát, míg az olaszok egy góllal kaptak ki a németektől.
 
Amerikai győzelem a horvát pólósok ellen 2008. augusztus 16. 07:50 Az Egyesült Államok óriási meglepetésre kétgólos győzelmet aratott a világbajnoki címvédő Horvátország ellen a pekingi olimpia férfi vízilabda tornájának negyedik fordulójában. Ugyancsak a B csoportban a másik mérkőzésen is borult a papírforma, a németek egy góllal verték az olaszokat. A mieink csoportjában a görögök jó rajtjuknak köszönhetően legázolták a kanadaiakat, míg a spanyolok hasonlóan szenzációs győzelmet aratta Montenegró ellen.
 
Peking 2008, férfi vízilabda: négy gólt dobva nyertek a szerbek 2008. augusztus 14. 07:26 A szerb férfi vízilabda-válogatott kétgólos győzelmet aratott Egyesült Államok ellen a pekingi olimpia férfi vízilabda torna B csoportjának harmadik fordulójában.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu